Το AIDS δεν είναι νικητής. Η ζωή είναι

Το AIDS δεν είναι νικητής. Η ζωή είναι

Οι άνθρωποι της 24 Media ενώνουν τις φωνές τους και τις δυνάμεις τους για να στείλουν ένα μήνυμα νίκης απέναντι στον ιό του AIDS. Είμαστε όλοι και είναι μόνο του. Μαζί μπορούμε να νικήσουμε. Μαζί θα νικήσουμε

Του Μάνου Μίχαλου

Ο σκοπός λένε ότι αγιάζει τα μέσα, αλλά στην περίπτωση μας ο σκοπός ενώνει τα Μέσα. Με την 1η Δεκεμβρίου και την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS ως αιτία και αφορμή, όλα ανεξαιρέτως τα δημοσιογραφικά και digital brands της 24 Media ένωσαν δυνάμεις, ανθρώπους και ιδέες, για στείλουν το μήνυμα “Όλοι μας και μόνο του”.

Άλλωστε, σε κάθε ασθένεια, είτε πρόκειται για τον ιό HIV, είτε για τον καρκίνο, είτε για νόσους όπως το Αλτσχάιμερ και άλλες εκφυλιστικές επιθέσεις που κάνει η ίδια η φύση στον άνθρωπο, δεν υπάρχει σημαντικότερο φάρμακο από το “μαζί”. Καμία ασθένεια δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί, αν είσαι μόνος σου.

Με αυτή τη φιλοσοφία τα sites της 24 Media συμμετέχουν σε μια κοινή ενέργεια περιεχομένου, δείχνοντας ότι η δύναμη δεν αυξάνεται απλώς όταν συμμετέχουν πολλοί, αλλά πολλαπλασιάζεται.

Όλοι μας και μόνο του, λοιπόν. Γιατί το AIDS δεν είναι νικητής, η ζωή είναι.

Συντελεστές

Creative concept: Μάνος Μίχαλος, Δημήτρης Βάσσος

Project Manager: Ιωάννα Παχούλη

Οργάνωση Παραγωγής “Όλοι μας και μόνο του”: Μίκα Κοντορούση

Editorial Team: Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Παντελής Βλαχόπουλος, Στέφανος Τριαντάφυλλος, Μάνος Χωριανόπουλος, Χρήστος Χατζηιωάννου, Έλενα Μπουζαλά, Νίκη Χάγια, Στέφανος Λεμονίδης, Μπάμπης Τσιμπίδας, Κώστας Πετρωτός και Δέσποινα Τριβόλη.

Development manager: Μίλτος Εφεντάκης

Design & Graphics: Παναγιώτης Τσαγκάρης

Development: Αγγελική Σουλέ, Νίκος Παπαδόπουλος

Video editor: Βασίλης Ασημακόπουλος

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα