Υποδέχθηκαν με ψάρια τον Άδωνι Γεωργιάδη

Υποδέχθηκαν με ψάρια τον Άδωνι Γεωργιάδη

Εξοργίστηκαν πολίτες και φοιτητές με την επίσκεψη του υφυπουργού Ναυτιλίας στο δημαρχείο της Περαίας. Δείτε στο NEWS 247 το βίντεο με τις αποδοκιμασίες

Πλήθος κόσμου, ακτιβιστών, μελών της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών του Θερμαϊκού και σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας, επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον υφυπουργό Ναυτιλίας Άδωνι Γεωργιάδη στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Μετά τα αυγά και τα γιαούρτια που δέχτηκε από αγανακτισμένους, κατά την επίσκεψη του τον περασμένο μήνα στη Μυτιλήνη, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποδοκιμάστηκε έντονα αυτή τη φορά από κατοίκους της συμπρωτεύουσας, οι οποίοι με συνθήματα, πανό, αλλά και κρατώντας σακούλες με ψάρια, υπογράμμισαν το αδιέξοδο, στο οποίο έχουν βρεθεί από τα επώδυνα μέτρα και εξέφρασαν την επιθυμία τους να μην κλείσει η σχολή Εμπορικού Ναυτικού, καθώς αποτελεί "το ζωντανό κύτταρο της πόλης".

"Εσύ τι ξέρεις από κρίση;... "Μας κάνατε να πεινάμε", διαμαρτύρονταν οι απλοί πολίτες.

Στο μεταξύ, δύο διμοιρίες των ΜΑΤ δημιούργησαν κλοιό μπροστά από το Δημαρχείο της Περαίας, ώστε να μπορέσει να το προσεγγίσει, ο υφυπουργός Ανάπτυξης.

Μέλη του ΠΑΜΕ έδωσαν δυναμικό παρών, ενώ εκείνος προσπάθησε να τους καθησυχάσει ότι θα διαφυλαχτεί τόσο η λειτουργία της Σχολής, αλλά και θα ανακαινιστεί το κτίριο, ώστε οι σπουδαστές να μην περιφέρονται σε διάφορα σημεία της πόλης, προκειμένου να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε συνάντηση με τη Δημοτική Αρχή και αντιπροσωπεία σπουδαστών της Σχολής. Λίγη ώρα αργότερα, ο ίδιος αποχώρησε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πολιορκημένος στη Μυτιλήνη ο Άδωνις Γεωργιάδης

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟΝ Δ.ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

SHARE:

24Media Network