Αιματηρή συμπλοκή οπαδών του ΠΑΟ με Ρομά

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ. Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΕΙΧΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΑΠΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ
ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ. Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΕΙΧΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΑΠΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ PHASMA /

Επεισόδιο ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και Ρομά με πυροβολισμούς και δύο τραυματίες λίγο έξω από τη Θήβα

Άγρια συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και ομάδας Ρομά από τοπικό καταυλισμό σημειώθηκε το μεσημέρι λίγο έξω από τη Θήβα.

Το λεωφορείο που μετέφερε τους οπαδούς της αθηναϊκής ομάδας για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό, σταμάτησε έξω από τη Θήβα, κοντά σε καταυλισμό, όταν είδαν μια σημαία του Ολυμπιακού.

Οι οπαδοί κατέβηκαν από το λεωφορείο και δημιουργήθηκε επεισόδιο με τους Ρομά, ένας εκ των οποίων πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ελαφρά στην πλάτη ένας άνδρας από την πλευρά των οπαδών του Παναθηναϊκού, ενώ υπάρχει ένας ακόμα τραυματίας.

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και αυτή την ώρα επικρατεί ηρεμία, με την κυκλοφορία των αυτοκινήτων προς Λιβαδειά, Αράχωβα και Δελφούς να εκτρέπεται από το Κάστρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έφοδος σε σύνδεσμο του ΠΑΟ

SHARE:

24Media Network