Λέρος: Τρία άτομα στο στόχαστρο των Αρχών

Διαβάζεται σε 2'
Λέρος: Τρία άτομα στο στόχαστρο των Αρχών
Φωτό αρχείου: Το νησί της Λέρου Eurokinissi

Την ώρα που αναμένεται ανακοίνωση από το ΥΕΘΑ πληροφορίες από την Μεσογείων σημειώνουν ότι οι αρχές έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους σε τρία άτομα.

Τρία άτομα, τα οποία έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην κλοπή του στρατιωτικού υλικού από τη ναυτική βάση της Λέρου, έχουν εντοπίσει οι αρχές.

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και από το ΥΕΘΑ, εντός των επόμενων ωρών θα εκδοθεί ανακοίνωση. Πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ανέφεραν στο News 24/7 ότι οι τρεις ύποπτοι είναι αξιόμαχα στελέχη του ΠΝ, ενώ είναι θέμα χρόνου οι συλλήψεις, αν δεν έχουν ήδη γίνει. Ένας είναι υπαξιωματικός του ΠΝ, ο οποίος είχε υπηρετήσει παλαιότερα στην αποθήκη της ναυτικής βάσης. Οι άλλοι δύο είναι πρώην μέλη της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών, σημειώνει από την πλευρά του το militaire.gr. Όλα αυτά μένει λίγος χρόνος μέχρι να ανακοινωθούν.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου επιτάχυνε τις διαδικασίες εντοπισμού των τριών υπόπτων. Το κρίσιμο ερώτημα με το στρατιωτικό υλικό, αν είναι ακόμη στην κατοχή τους ή έχει ήδη πουληθεί μέρος αυτού ή ολόκληρο θα γίνει γνωστό τις επόμενες ώρες.

Ο βαρύς οπλισμός αφορά σε έτοιμα πακέτα για τις ειδικές δυνάμεις του Π.Ν. και η απώλεια που διαπιστώθηκε κατά την παράδοση-παραλαβή της αποθήκης στον νέο υπεύθυνο, είναι: Δύο αντιαρματικά, οπλοβομβίδες, χειροβομβίδες, βραδύκαυστα φιτίλια και υπάρχουν πληροφορίες ακόμα και για νάρκες κατά προσωπικού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα