Τα F-35 έτοιμα να αντιμετωπίσουν τους ρωσικούς S-300

Τα F-35 έτοιμα να αντιμετωπίσουν τους ρωσικούς S-300

Τους τελευταίους 18 μήνες, το Ισραήλ πραγματοποίησε πάνω από 200 επιθέσεις στο έδαφος της Συρίας, χωρίς να "ενοχλεί" τις ρωσικές δυνάμεις.

Τα F-35 θα κληθούν πολύ σύντομα να αντιμετωπίσουν σε πραγματικές συνθήκες τους ρωσικούς S-300!

Η αντιπαράθεση θα γίνει στη Συρία, όπου όπως ανακοίνωσε η Μόσχα δόθηκαν συστήματα S-300. Η απόφαση ανάπτυξής τους στη Συρία έγινε μετά από την κατάρριψη του IL-20.

Όπως γράφει το Militaire.gr δεν είναι τυχαίο ότι οι ΗΠΑ αναζητούν συστήματα S-300 για να “εξασκηθούν”, κάτι που έπραξαν πρόσφατα στη Σλοβακία.

Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι S-300 διαθέτει και η Ελλάδα…Ποια F-35 θα βρεθούν αντιμέτωπα με τους S-300 της Συρίας; Τα ισραηλινά τα οποία επιχειρούν στη περιοχή. Όπως λένε ισραηλινές πηγές τα αεροσκάφη F-35 “δεν θα περιορίσουν τις επιχειρήσεις τους, λόγω της ύπαρξης των S-300”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι “δεν τα βλέπουν”.

Αυτό θα φανεί στην πράξη όμως…Δημοσιεύματα μάλιστα αναφέρουν πως “οι ισραηλινές αεροπορικές δυνάμεις είναι εξοικειωμένες με το σύστημα S-300 από εκπαίδευση που έχουν κάνει μαζί με την Ελλάδα, η οποία διαθέτει τέτοια συστήματα”.

Τους τελευταίους 18 μήνες, το Ισραήλ πραγματοποίησε πάνω από 200 επιθέσεις στο έδαφος της Συρίας, χωρίς να “ενοχλεί” τις ρωσικές δυνάμεις. Υπήρχε μάλιστα συμφωνία για ένα μηχανισμό συνεννόησης ο οποίος όμως κατέρρευσε μετά από την κατάρριψη του IL-20.

Διαβάστε ακόμη στο militaire.gr:

Τροπολογία για τη σαρία στη Θράκη ψηφίστηκε στη Βουλή
Υπέρπτηση Τούρκων στο Φαρμακονήσι
“Να παίρνουν πτητικό μόνο όσοι αεροπόροι πετάνε”, ζήτησε στη Βουλή ο Γρηγόρης Ψαριανός του Ποταμιού

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα