Ανάκληση φιλέτου γαλοπούλας από την Creta Farm

default image

Η Creta Farm αποφάσισε, προληπτικά, να ενεργοποιήσει την διαδικασία ανάκλησης, από Ελλάδα και Κύπρο, της παρτίδας του προϊόντος της Φιλέτου Γαλοπούλας

Η Creta Farm ανακοίνωσε ότι αποφάσισε, προληπτικά, να ενεργοποιήσει την εσωτερική διαδικασία ανάκλησης, από την κυπριακή και την ελληνική αγορά, της παρτίδας του προϊόντος της Φιλέτου Γαλοπούλας, σε συσκευασία 100 γραμμαρίων σε φέτες, με ημερομηνία λήξης 27.04.2008 και κωδικό παρτίδας: Lot. No. 00802820 και Batch No. 8015619, συνολικής ποσότητας 288 κιλών.

Η ενέργεια αυτή αποφασίστηκε με βάση τα αποτελέσματα δειγματοληπτικού ελέγχου της κυπριακής υπηρεσίας ελέγχου τροφίμων, όπου διαπιστώθηκε ότι ένα από τα πέντε δείγματα περιείχε αυξημένο μικροβιολογικό φορτίο (L. Monocytogenes). Η ανάκληση αυτή πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Κυπριακή Υπηρεσία Ελέγχου Τροφίμων και τον ΕΦΕΤ.

Η Creta Farm ενημέρωσε το καταναλωτικό κοινό για τις ενέργειές της, καλώντας όποιον τυχόν έχει στην κατοχή του το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το καταναλώσει, αλλά να προβεί στην άμεση επιστροφή του.

 

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα