"Θα κάνουμε γυαλιά - καρφιά τον σκοπιανό σταθμό"

"Θα κάνουμε γυαλιά - καρφιά τον σκοπιανό σταθμό"

Λάβρος κατά των σχεδίων των Σκοπιανών για ραδιοφωνικό σταθμό στην Ελλάδα στο κήρυγμά του ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος (Vid)

Σφοδρότατη υπήρξε η αντίδραση του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου όταν διάβασε δημοσίευμα που ανέφερε ότι βρίσκεται στα σκαριά ραδιοφωνικός σταθμός της FYROM στην Ελλάδα, στη Μελίτη Φλώρινας.

"Είναι δυνατόν; Μπορούμε εμείς οι Έλληνες να κάνουμε ραδιοφωνικό σταθμό σε οποιοδήποτε χώρο των Βαλκανίων. Τι συμβαίνει εδώ; Θα κάνουν λέει και τηλεοπτικό σταθμό", σημείωσε.

ADVERTISING

Ο Μητροπολίτης Άνθιμος αναρωτήθηκε εάν είναι αλήθεια η ίδρυση του Ραδιοφωνικού Σταθμού, ζητώντας από τους αρμοδίους να του πουν ένα ναι η ένα όχι.

"Εάν είναι ναι εγώ με την νεολαία και όσους θέλετε, θα το πω όπως το αισθάνομαι και δεν ξέρω τι θα γίνει. Τουλάχιστον 40 – 50 πούλμαν πρέπει να πάμε εκεί και να τα κάνουμε όλα γυαλιά καρφιά, διότι δεν γίνεται αλλιώς", υπογράμμισε.

Κλείνοντας, ανέφερε ότι "δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι όλα αυτά, από εκεί επληθύνθησαν οι εκπρόσωποι του Ισλάμ στη Θράκη και δίνουν και παίρνουν. Εδώ οι άλλοι από την FYROM, από την άλλοι οι μετανάστες, τι συμβαίνει τελικά αναρωτιέται ο λαός…".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο "Έφιππος Πολεμιστής" στήθηκε στα Σκόπια

"Θα κάνουμε γυαλιά - καρφιά τον σκοπιανό σταθμό"

SHARE:

24Media Network