Έξοδος Παπασπύρου από την ΑΔΕΔΥ

ΑΘΗΝΑ-12ο συνέδριο της Ενωσης Ευρωπαϊκών Συνδικάτων-ΣΕΣ//  ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Σπύρος Παπασπύρος.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-12ο συνέδριο της Ενωσης Ευρωπαϊκών Συνδικάτων-ΣΕΣ// ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Σπύρος Παπασπύρος.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Θα αποχωρήσει από το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο των δημοσίων υπαλλήλων μέχρι το τέλος Αυγούστου ο Σπύρος Παπασπύρος

Μέχρι το τέλος Αυγούστου θα παραμείνει στο τιμόνι της ΑΔΕΔΥ ο Σπύρος Παπασπύρος. "Είμαι στη φάση της εξόδου. Μέχρι το τέλος Αυγούστου θα έχω φύγει", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε αυτές τις θέσεις, όπως αναφέρει, δεν πρέπει να παραμένεις πάνω από οκτώ-εννιά χρόνια.

"Παρέμεινα για να δούμε τι θα γίνει με το μισθολογικό. Τώρα που το θέμα πάει για μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου, δεν θα το παρακολουθήσω...Θα παραμείνω για λίγο στην εκτελεστική επιτροπή για να ενημερώσω", σημειώνει σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, κλείνοντας έναν κύκλο έντεκα χρόνων.

"Ακόμη κι όταν γίνονται εξαγγελίες για κριτήρια στελέχωσης με βάση τον επαγγελματισμό, η ιστορία των κομματικών, των πολιτευτών και όλων αυτών συνεχίζεται να μπλέκεται στην υπόθεση της δημόσιας διοίκησης. Και αυτό αναπαράγει το πελατειακό δίκτυο", τονίζει.

SHARE:

24Media Network