Αποκλεισμός των Τεμπών

ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ (ICON PRESS / ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ (ICON PRESS / ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ) ICON

Διήμερος αποκλεισμός των Τεμπών λόγω εργασιών απομάκρυνσης βράχων στην περιοχή. Θα παραμείνουν κλειστά Τετάρτη και Πέμπτη του Πάσχα

Με νέα ταλαιπωρία θα βρεθούν αντιμέτωποι οι οδηγοί στην κοιλάδα των Τεμπών, καθώς η Εθνική οδός θα παραμείνει κλειστή από τις 06.00 το πρωί της Τετάρτης του Πάσχα έως τις 21.00 το βράδυ της Πέμπτης λόγω εργασιών απομάκρυνσης βράχων στην περιοχή.

Τα έργα θα πραγματοποιηθούν στο 387ο χιλιόμετρο, στο ίδιο μέρος όπου είχε σημειωθεί η μεγάλη κατολίσθηση τον Δεκέμβριο του 2009 και στοίχισε τη ζωή και του διευθυντή του έργου στην περιοχή.

Η διακοπή της κυκλοφορίας αναμένεται να δημιουργήσει προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων που θα είναι αυξημένη λόγω των εορτών του Πάσχα.

Κατά τις δύο ημέρες του αποκλεισμού, όπως ανακοίνωσε η κοινοπραξία, δεν θα λειτουργήσουν οι σταθμοί διοδίων Μακρυχωρίου και Πυργετού, οι πλευρικοί σταθμοί Γυρτώνης και Μακρυχωρίου ενώ το αντίτιμο των διοδίων στο Μοσχοχώρι θα μειωθεί κατά 40 λεπτά.

Η κυκλοφορία των λεωφορείων και των φορτηγών, σύμφωνα με το τμήμα αυτοκινητοδρόμων Τροχαίας Λαρίσης, θα εκτρέπεται μέσω της Ελασσόνας, ενώ η κυκλοφορία των ΙΧ μέσω της Αγιάς και του Αγιόκαμπου.

SHARE:

24Media Network