ΑΠΟΚΡΙΕΣ

Συγκέντρωση καρναβαλιστών στη Λεμεσό

Κύπρος: Συνωστισμός στη Λεμεσό με καρναβαλιστές - Αστυνομική επιχείρηση

Χιλιάδες Λεμεσιανοί βγήκαν στους δρόμους μασκαρεμένοι για να γιορτάσουν τα καρναβάλια. Παρέμβαση της Αστυνομίας. Πραγματοποιήθηκε αυτοκινητοπομπή νωρίτερα και παρέλαση με ποδηλάτες.

Καθαρά Δευτέρα

Τι θα ισχύσει για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας - Γιατί κλείνουν τα σχολεία πανελλαδικά

Για χαρταετό με τα πόδια την Καθαρά Δευτέρα και σπίτι από τις 19:00 το Σαββατοκύριακο της Αποκριάς. Τα σχολεία κλείνουν γιατί με τα μεταλλαγμένα στελέχη εμφανίζονται περισσότερα κρούσματα στα παιδιά.

Αποκριάτικη μάσκα

Τσικνοπέμπτη: Διαδικτυακά τσικνίσματα και αποκριάτικοι διαγωνισμοί από δήμους της Αττικής

Μπορεί φέτος να μην γιορτάσουμε όπως θα θελαμε την Τσικνοπέμπτη, ωστόσο κάποιοι δήμοι της Αττικής κάνουν ό,τι μπρούν για να μην μείνει κανείς μόνος. Τσικνίσματα, αποκριάτικοι διαγωνισμοί και κυνήγια χαμένου θησαυρού... διαδικτυακά.

Στιγμιότυπο από το πατρινό καρναβάλι

Πατρινό καρναβάλι από την... οθόνη με θέμα "το πλήρωμα του χρόνου"

Το Σάββατο, με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό και με την ελπίδα να είναι το τελευταίο καρναβάλι που θα προβληθεί μέσω οθόνης, προγραμματίζεται η τελετή έναρξης του φετινού πατρινού καρναβαλιού.

Στιγμιότυπο από καρναβάλι

Κορονοϊός: Ο Δήμος Πειραιά ματαιώνει τις αποκριάτικες εκδηλώσεις

Σε ματαίωση των αποκριάτικων εκδηλώσεών του προχώρησε ο Δήμος Πειραιά, μετά την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής για ματαίωση όλων των αποκριάτικων εκδηλώσεων στη χώρα λόγω κορονοϊού.

Καρναβάλι

Κάτω από την Ακρόπολη κορυφώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις της Αθήνας

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή η Αθήνα θα "πλημμυρίσει" με μουσικές, καλλιτέχνες και σχήματα σε μια σειρά ιδιαίτερων συναυλιών και pop-up events... κάτω από την Ακρόπολη.