Αρνιά και ρακές από Κρητικούς σε δημοσιογράφο του Spiegel

Αρνιά και ρακές από Κρητικούς σε δημοσιογράφο του Spiegel

Από αντίδικοι συμπότες Κρητικοί κτηνοτρόφοι και δημοσιογράφος του Spiegel. "Υγρό πυρ" η ρακή και "υγρή φλοκάτη" η γεύση του αρνιού για τον Ραλφ Χόπε

Μετά την αντιδικία για το δημοσίευμα με τον "πολλαπλασιασμό" των προβάτων του δημοσιογράφου του Spiegel, οι Κρητικοί κτηνοτρόφοι επιφύλασσαν μία ακόμα έκπληξη στον Ραλφ Χόπε.

Μπορεί να είχε χρειαστεί να επιστρατευθούν τρεις δικηγόροι, να εργαστούν δύο εισαγγελίες και να ταξιδέψει 2.300 χιλιόμετρα, αλλά μετά τη διευθέτηση της διένεξης ο Ραλφ Χόπε κατέληξε "όμηρος" των Κρητικών βοσκών.

Οι πρώην κατήγοροί του Μανώλης, Ευστράτιος, Κώστας και Διόνυσος θέλησαν να του δείξουν τις ομορφιές του νησιού τους και δεν θα έπαιρναν από όχι.

Για να αποφύγει την προσβολή που θα συνιστούσε η απόρριψη της πρότασης, ο δημοσιογράφος, σύμφωνα με "Τα Νέα", είπε το ναι.

Ο Διόνυσος μάλιστα έσφαξε μπροστά στα μάτια του καλεσμένου τους ένα αρνί για να επισφραγιστεί η νέα φιλία, ενώ ο Μανώλης ανέλαβε να ρέει άφθονη η ρακή.

Μπορεί να μην το έδειξε στους φιλόξενους Κρητικούς κτηνοτρόφους, αλλά η ρακή για τον Ραλφ Χόπε έμοιαζε με "υγρό πυρ" και το ψητό με "υγρή φλοκάτη".

Το δημοσίευμα που είχε οδηγήσει στην αντιδικία ανέφερε ότι οι κτηνοτρόφοι ένωναν τα κοπάδια των προβάτων τους και τα παρουσίαζαν στους κοινοτικούς ελεγκτές σαν ένα μεγάλο κοπάδι ενός βοσκού ώστε να καρπωθούν υψηλότερες επιδοτήσεις.

SHARE:

24Media Network