Αστυνομικοί της Λάρισας κάνουν έκκληση σε πολίτες για πετρέλαιο θέρμανσης

Αστυνομικοί της Λάρισας κάνουν έκκληση σε πολίτες για πετρέλαιο θέρμανσης

Βοήθεια από το δήμο και τους πολίτες ζητούν αστυνομικοί προκειμένου να προμηθευτεί πετρέλαιο το τμήμα Ραψάνης

Στο δήμο και τους πολίτες στρέφονται αστυνομικοί, προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα θέρμανσης που υπάρχει στο αστυνομικό τμήμα Ραψάνης Λάρισας.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών του νομού, ζητάει από τους πολίτες να βοηθήσουν το εν λόγω τμήμα, το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 600 μέτρων και στεγάζεται σε ακατάλληλο κτίριο με πολύ παλαιά υποδομή. Στα μέσα του περασμένου Νοεμβρίου είχε εφοδιαστεί με ένα τόνο πετρέλαιο, ωστόσο με τις συνθήκες που επικρατούν, καταναλώθηκε μέσα σε πέντε εβδομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Λίγες ημέρες πριν την έλευση του Νέου Έτους 2014, είμαστε δυστυχώς αναγκασμένοι, για μια ακόμα φορά, να καταγγείλουμε την έλλειψη αυτονόητων αγαθών.

Πιο συγκεκριμένα καταγγέλλουμε την έλλειψη πετρελαίου θέρμανσης στο Α.Τ. Ραψάνης , καθώς και την αδυναμία της Υπηρεσίας να επιλύσει το πρόβλημα, προφασιζόμενη κλείσιμο του οικονομικού έτους.

Το εν λόγω Αστυνομικό Τμήμα βρίσκεται σε υψόμετρο 600 περίπου μέτρων και εφοδιάσθηκε μέσα Νοεμβρίου με ένα (1) τόνο πετρέλαιο. Στεγάζεται σε ακατάλληλο κτίριο με πολύ παλαιά υποδομή (πόρτες, παράθυρα κτλ). Είναι φυσιολογικό λοιπόν εντός πέντε (5) εβδομάδων περίπου, το πετρέλαιο να έχει τελειώσει.

Το αφύσικο θα ήταν να αφήσουμε τους συναδέλφους στη μοίρα τους, καθήμενοι στο ζεστό γραφείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Κάνουμε λοιπόν έκκληση στο τοπικό δήμο ή σε οποιοδήποτε άλλο πολίτη έχει τη διάθεση, να βοηθήσει ώστε να υπάρξει θέρμανση στο Α.Τ. Ραψάνης, αντιλαμβανόμενοι βέβαια πλήρως πως η ζητιανιά έχει και αυτή τα όρια της.

Δε πρόκειται να αφήσουμε τους συναδέλφους χρονιάρες μέρες να ξεπαγιάζουν, ακόμα και αν χρειαστεί να συμβάλλουμε από το υστέρημα μας.

Επειδή όμως σε λίγο καιρό τα ίδια προβλήματα θα υπάρχουν και σε άλλες Υπηρεσίες , ενημερώνουμε εγκαίρως και προς πάσα κατεύθυνση ότι η επόμενη διαμαρτυρία μας θα είναι δυναμική, παρουσία της Ομοσπονδίας μας".

SHARE:

24Media Network