2020 ΝΒΑ All-Star Game: Τα ρόστερ των Team LeBron και Team Giannis

2020 ΝΒΑ All-Star Game: Τα ρόστερ των Team LeBron και Team Giannis
ΛεΜπρόν Τζέιμς κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο AP

Δείτε πώς στελέχωσαν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τα ρόστερ των ομάδων τους εν όψει του All-Star Game που θα γίνει τα ξημερώματα της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου στο United Center του Σικάγο.

Δέκα μέρες πριν από το All-Star Game που θα διεξαχθεί φέτος στο Σικάγο (ξημερώματα Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου), ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέλεξαν μέσω της γνωστής πλέον διαδικασίας draft τους συμπαίκτες τους.

Όπως αναφέρει το Sport24.gr, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν οι αστέρες των Λέικερς και των Μπακς θα είναι captains, με τους παράγοντες της Λίγκας να ελπίζουν ότι οι αλλαγές στο format της αναμέτρησης θα βοηθήσουν ώστε να παρακολουθήσουμε ένα πιο ανταγωνιστικό ματς.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς επέλεξε πρώτο τον συμπαίκτη του στους Λος Άντζελες Λέικερς, Άντονι Ντέιβις, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προτίμησε τον σέντερ των Σίξερς, Τζοέλ Εμπίντ.

Αναλυτικά τα ρόστερ των δύο ομάδων:

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 04:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου, στο United Center του Σικάγο. Η Team LeBron θα φορέσει φανέλες με το νούμερο 2 προς τιμήν της Τζιάνα Μπράιαντ, ενώ η Team Giannis θα φέρει το νούμερο 24 προς τιμήν του Κόμπι Μπράιαντ. Αυτός θα είναι ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους το ΝΒΑ θα τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος του Καλαμπάσας που σόκαρε τον παγκόσμιο αθλητισμό και στέρησε τις ζωές εννέα ανθρώπων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα