ΑΕΚ: Υποσχέθηκε να είναι κύριος ο Λιβάγια

ΑΕΚ: Υποσχέθηκε να είναι κύριος ο Λιβάγια

Αποφασισμένος να μην δώσει -ξανά- δικαιώματα είναι ο Μάρκο Λιβάγια που έπειτα από το group therapy στην ΑΕΚ έστειλε μήνυμα προς τη διοίκηση ότι θα είναι κύριος.

Δεν είναι ένα, ούτε δύο τα περιστατικά που έφεραν αναστάτωση εντός της ΑΕΚ με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Μάρκο Λιβάγια. Το τελευταίο χρονικά κρούσμα απειθαρχίας του Κροάτη ήταν στο ντέρμπι της Ένωσης με τον Παναθηναϊκό.

Για όσους δεν θυμούνται ο Λιβάγια σε μία φάση που δεν πήρε πάσα από τον Νέλσον Ολιβέιρα γύρισε και χειροκρότησε ειρωνικά προς τον πάγκο της ομάδας του, επειδή το τεχνικό επιτελείο επιδοκίμασε τον Πορτογάλο μετά από την προσπάθειά του.

Στις τάξεις των κιτρινόμαυρων, μετά το ματς με τους πράσινους, πραγματοποιήθηκε ένα είδος group therapy κατά το οποίο οι ποδοσφαιριστές εξέφρασαν το σκεπτικό τους για το τι φταίει και το σύνολο καταρρέει στα κρίσιμα σημεία. Η κεντρική ιδέα του group therapy ήταν το “δεν είμαστε ομάδα” με τον Λιβάγια από πλευράς του να φέρεται να λέει μεταξύ άλλων πως υπάρχει έλλειψη ομαδικότητας και συναδελφικότητας την ώρα των αγώνων. Ωστόσο, το θέμα του Λιβάγια φαίνεται ότι είχε συνέχεια.

Ο 26χρονος έκανε προσπάθεια να λυθεί η παρεξήγηση τόσο με τον Ολιβέιρα, όσο και με την υπόλοιπη ομάδα. Επίσης, ο διεθνής επιθετικός έστειλε μήνυμα και προς τη διοίκηση. Τι έλεγε αυτό; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο “Λα Μπόμπα” δεσμεύτηκε προς τα υψηλά κλιμάκια ότι θα είναι κύριος από εδώ και πέρα, πως δεν θα δώσει δικαιώματα αρνητικής κριτικής.

Άλλωστε, και ο ίδιος δεν περίμενε ότι η ιστορία αυτή θα είχε τόσο μεγάλο αντίκτυπο γι’ αυτό και φάνηκε μετανιωμένος, αναφέροντας ότι δεν θα γίνει ξανά επίκεντρο αρνητικής εικόνας για την ΑΕΚ.

Σε γενικές γραμμές, πάντως, άπαντες στ’ αποδυτήρια συμφώνησαν στο ποια είναι τα προβλήματα της ομάδας και αποφάσισαν να τα λύσουν, στοχεύοντας να αναβιώσουν το οικογενειακό κλίμα εντός του συνόλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα