ΑΕΛ: Με φανέλα “Σώστε την Αγιά Σοφιά” κόντρα στην Ξάνθη

ΑΕΛ: Με φανέλα “Σώστε την Αγιά Σοφιά” κόντρα στην Ξάνθη

Όπως έκανε γνωστό η ομάδα της Λάρισας στο ματς του Σαββάτου με αντίπαλο την Ξάνθη θα αγωνιστεί με φανέλες που θα γράφουν πάνω το μήνυμα "Σώστε την Αγιά Σοφιά".

 Η ΑΕΛ κατά το παρελθόν έχει περάσει διάφορα μηνύματα στη διάρκεια των αγώνων της μέσα από φανέλες που έχει φορέσει. 

Κάτι που θέλει να κάνει και τώρα και ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο την Ξάνθη για τα playouts. Συγκεκριμένα όπως έκαναν γνωστό οι ιθύνοντες της ομάδας της Λάρισας στο ματς κόντρα στους Ακρίτες θα φορέσουν φανέλα που θα γράφει: “Σώστε την Αγιά Σοφιά”. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Sport24.gr, η ΑΕΛ δημοσιοποίησε την εμφάνιση με ανακοίνωση της που αναφέρει: “Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί τη φανέλα με την οποία θα αγωνιστεί αύριο στο παιχνίδι με την Ξάνθη, μήπως και αφυπνιστούν συνειδήσεις”. 

Εν τω μεταξύ η ΑΕΛ έκανε γνωστό με νέα ανακοίνωση της πως παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Μπούστος τον οποίο και ευχαρίστησε για την προσφορά του: 

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τζόναθαν Μπούστος, τον οποίο ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας την τρέχουσα περίοδο και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες στην καριέρα του”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα