Άγρια επίθεση Κύργιου στον Τσιτσιπά: “Δεν τον γουστάρει κανείς, είναι soft”

Άγρια επίθεση Κύργιου στον Τσιτσιπά: “Δεν τον γουστάρει κανείς, είναι soft”
Ο Νικ Κύργιος AP

Απίστευτα πράγματα στο Λονδίνο, με τον Νικ Κύργιο να μαθαίνει αυτά που είπε εναντίον του ο Στέφανος Τσιτσιπάς και να περνάει στην αντεπίθεση με βαριές εκφράσεις για τον Έλληνα τενίστα.

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η κόντρα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Νικ Κύργιο, μετά από την μονομαχία τους το βράδυ του Σαββάτου (2/7) στο Wimbledon.

Όπως γράφει το SPORT24, ο Έλληνας τενίστας αποκάλεσε τον αντίπαλό του “τραμπούκο”, με τον Αυστραλό να περνάει στην αντεπίθεση και να κάνει άγρια επίθεση σε έναν αθλητή με τον οποίο δεν είχε δείξει να έχει προβλήματα επικοινωνίας.

Αισθάνομαι καλά, το τσίρκο ήταν αυτός απόψε. Αισθάνομαι τέλεια και μπορώ να αγωνιστώ ακόμη και αύριο. Ο τύπος έχει σοβαρά προβλήματα και όταν λέω σοβαρά, εννοώ… σοβαρά! Έχω φίλους, με συμπαθούν στα αποδυτήρια, είμαι ένας από τους πιο συμπαθείς τενίστες. Είμαι καλά. Αυτός δεν είναι. Δεν τον συμπαθεί κανείς, ας το αφήσουμε λοιπόν εκεί. Και δεν με ενδιαφέρει κιόλας.

Με βλέπετε με ποιους παίζω μπάσκετ, με σκύλους! Αυτός είναι soft. Το να έρχεται και να λέει ότι τον εκφόβισα, δείχνει ότι είναι soft. Δεν είμαστε φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό, εγώ αντιμετωπίζω πραγματικούς πολεμιστές. Αν επηρεάστηκε σήμερα, τότε κάτι τον κρατάει πίσω. Πιστεύω ότι απλώς είναι soft” ήταν τα λόγια του Κύργιου, που κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version