Άγρια συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο

Διαβάζεται σε 2'
Οχήματα της γερμανικής αστυνομίας στο σημείο της συμπλοκής μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού
Οχήματα της γερμανικής αστυνομίας στο σημείο της συμπλοκής μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού Sport24

Συμπλοκή σημειώθηκε στο Βερολίνο, λίγες ώρες πριν τον τελικό του Final Four, μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Αναφορές για τραυματίες και συλλήψεις.

Άγρια συμπλοκή στο Βερολίνο μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού υπήρξε το βράδυ του Σαββάτου (26/5), παραμονή του τελικού του Final Four της EuroLeague.

Όπως μεταδίδει το SPORT24, οι συμπλοκές μεταξύ των οπαδών συνέβησαν κοντά σε ξενοδοχείο και σε σταθμό του μετρό στο Βερολίνο. Μάλιστα, υπήρξαν τραυματισμοί και συλλήψεις από την αστυνομία.

sport24

Σύμφωνα με τα τα γερμανικά ΜΜΕ, η συμπλοκή έγινε περίπου στις 23:00, με την αστυνομία να δυσκολεύεται να ελέγξει την κατάσταση και στο σημείο να φτάνουν πολλά ασθενοφόρα.

Με ανάρτησή της στο Twitter, η Πυροσβεστική του Βερολίνου κάνει λόγο για συμπλοκή στον σταθμό “Prenzlauer Allee” του Βερολίνου το βράδυ του Σαββάτου (25/05), που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό συνολικά 12 ατόμων.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, ένα άτομο δίνει μάχη για τη ζωή του, ενώ άλλα δύο είναι σοβαρά τραυματισμένα.

Δεν είναι σαφές, προς το παρόν, αν η ανακοίνωση της πυροσβεστικής αφορά την συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, ή σε άλλο παρόμοιο περιστατικό.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα