Αλεξαντρόβα – Σάκκαρη 0-2: Με άνεση η Μαρία στις “16” του Rome Masters

Αλεξαντρόβα – Σάκκαρη 0-2: Με άνεση η Μαρία στις “16” του Rome Masters
Μαρία Σάκκαρη AP

Η Μαρία Σάκκαρη επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της, επικράτησε της Εκατερίνα Αλεξαντρόβα με 2-0 σετ (6-4, 6-2) και προκρίθηκε στις "16" του Rome Masters. Με την Κόκο Γκοφ στον επόμενο γύρο η Ελληνίδα.

Την πρόκρισή της στις “16” του Rome Masters πανηγύρισε η Μαρία Σάκκαρη που επικράτησε της Εκατερίνα Αλεξαντρόβα με 2-0 (6-4, 6-2) στην πρεμιέρα της στο τουρνουά της Ρώμης.

Η Σάκκαρη (Νο4) επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της απέναντι στο Νο31 της παγκόσμιας κατάταξης και θα συνεχίσει στο χωμάτινο τουρνουά της Ρώμης, εκεί όπου θα βρει απέναντί της τη νεαρή, Κόκο Γκοφ (Νο14) από τις ΗΠΑ.

Όπως γράφει το SPORT24, στο πρώτο σετ η Μαρία Σάκκαρη προσπάθησε να εκμεταλλευτεί όσο περισσότερο γινόταν την αδυναμία της αντιπάλου της πίσω από το σερβίς της. Η Αλεξαντρόβα δυσκολεύτηκε στα πρώτα της σερβίς κάνοντας πιο εύκολο το έργο της Ελληνίδας. Το μπρέικ από πλευράς Σάκκαρη ήρθε σε κρίσιμο σημείο στο 4-3 του σετ, η Μαρία έκανε το 5-3 και έκλεισε το σετ λίγο αργότερα πίσω από το σερβίς της (6-4).

Στο δεύτερο σετ η Μαρία μπήκε με φόρα, έκανε δύο μπρέικ (στο πρώτο και το τρίτο γκέιμ) και έβαλε τις βάσεις για την κατάκτηση του ματς. Η Αλεξαντρόβα είχε πολλά κενά στο παιχνίδι της, δεν απείλησε με το σερβίς της, με αποτέλεσμα η Ελληνίδα να το εκμεταλλευτεί και να προκριθεί στις 16 καλύτερες της Ρώμης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα