Αντετοκούνμπο: Συναντήθηκε με έναν εκ των Ιδιοκτητών των Μπακς

Αντετοκούνμπο: Συναντήθηκε με έναν εκ των Ιδιοκτητών των Μπακς
Γιάννης Αντετοκούνμπο AP

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε συνάντηση με τον Μαρκ Λάσρι (εκ των Ιδιοκτητών των Μπακς) για να συζητήσει κάποια πράγματα για την ομάδα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Μαρκ Λάσρι (εκ των Ιδιοκτητών των Μπακς) συναντήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) προκειμένου να μιλήσουν για το μέλλον της ομάδας και πιθανόν και την δική τους κοινή πορεία. Την είδηση αποκάλυψε το “Yahoo!Sports”.

Η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε την ίδια μέρα που ο Γιάννης αποφάσισε να κάνει unfollow τους πάντες στα social media πλην των μελών της οικογένειάς του και του λογαριασμού του Κόμπι, χωρίς πάντως να συνδέονται αυτά τα δύο γεγονότα.

Σύμφωνα με το Sport24, ο Γιάννης έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, με τους Μπακς να έχουν το δικαίωμα να του προσφέρουν πρόωρη επέκταση συμβολαίου για ακόμα πέντε χρόνια έναντι 254 εκατ. δολαρίων. Ο Γιάννης μάλιστα έχει φροντίσει ήδη να βάλει τέλος στις όποιες φήμες αποχώρησης, λέγοντας ότι δεν θα ζητήσει ανταλλαγή, ωστόσο την ίδια στιγμή μέχρι να ξεκαθαριστεί αν θα υπογράψει την πρόωρη επέκταση συμβολαίου του οι φίλοι της ομάδας θα εξακολουθούν να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα