Χρυσή ομάδα: Παρουσιάστηκαν τα λαμπερά αστέρια της Stoiximan Tokyo Team

Χρυσή ομάδα: Παρουσιάστηκαν τα λαμπερά αστέρια της Stoiximan Tokyo Team
Παρουσίαση της Stoiximan Τokyo Team για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020

Σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση, το βράδυ της Τρίτης, η Stoiximan στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης των Ελλήνων αθλητών "Great In Japan", παρουσίασε την “Stoiximan Tokyo Team".

Ραντεβού στο Τόκυο 2020 για πολλά μετάλλια. Έλαμψαν τα χαμόγελα ολυμπιονικών, παγκόσμιων και πρωταθλητών Ευρώπης στην λαμπερή εκδήλωση της Stoiximan, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, όπου έγινε η παρουσίαση των Ελλήνων αθλητών στο “Δρόμο για το Τόκυο”.

Οι 17 αθλητές και οι Εθνικές ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών που υποστηρίζει η “Stoiximan” στο "Δρόμο για το Τόκυο" Eurokinissi Sports

Οι 17 αθλητές και οι Εθνικές ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών που υποστηρίζει η “Stoiximan” ήταν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς, ενώ το “παρών” έδωσαν ο ιδρυτής και πρόεδρος του ομίλου 24MEDIA και μέτοχος της Stoiximan, Δημήτρης Μάρης, ο CEO της Stoiximan, Γιώργος Δασκαλάκης και ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου Γιάννης Σπανουδάκης.

Από αριστερά: Ο Αντιπρόεδρος της Stoiximan Γιάννης Σπανουδάκης, ο CEO της Stoiximan, Γιώργος Δασκαλάκης και ο πρόεδρος του ομίλου 24MEDIA και μέτοχος της Stoiximan Δημήτρης Μάρης.

Στην εκδήλωση, την οποία παρουσίασε ο διευθυντής του Sport24 Παντελής Βλαχόπουλος, ο πρόεδρος του ομίλου 24MEDIA, Δημήτρης Μάρης εξέφρασε την χαρά και την περηφάνιά του που είναι στην ομάδα της Stoiximan αυτοί οι αθλητές. “Πραγματικά δεν έχει τόσο πολύ σημασία το αποτέλεσμα όσο η όλη προσπάθεια” υπογράμμισε.

Ο ιδρυτής και πρόεδρος του ομίλου 24MEDIA, Δημήτρης Μάρης και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης

Από την πλευρά του ο CEO της Stoiximan, Γιώργος Δασκαλάκης ανέφερε ότι “είναι μεγάλη χαρά για εμάς απόψε και για όλη την οικογένεια της Stoiximan. Είναι μεγάλη χαρά που γιορτάζουμε την έναρξη του προγράμματος “Great In Japan”, ενός προγράμματος στήριξης των αθλητών μας, στο δρόμο για το Τόκυο. Φαντάζομαι οι περισσότεροι θα έχετε ακούσει για το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Stoiximan, “Μικροί ήρωες”. Ένα πρόγραμμα χάρη στο οποίο πάνω από 30.000 παιδιά έχουν επισκεφτεί πολιτιστικούς χώρους και εκατοντάδες παιδιά άλλα από ακριτικές περιοχές της Αθήνας έχουν επισκεφτεί την Αθήνα και τα αξιοθέατά της. Ένα πρόγραμμα που πρεσβευτές είναι Βασιλική Μιλλούση, ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο Δημήτρης Διαναντίδης και ο Σπύρος Γιαννιώτης.

Ο CEO της Stoiximan, Γιώργος Δασκαλάκης

Γιατί αναφέρομαι όμως στους “Μικρούς Ήρωες”; Γιατί απόψε είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τους μεγάλους ήρωες, τους αθλητές μας. Παιδιά που παλεύουν πράγματι κάτω από αντίξοες συνθήκες. Όχι μόνο αυτοί αλλά και οι οικογένειές τους, οι προπονητές τους. Και προσπαθούν να πετύχουν το όνειρο κάθε αθλητή, τη συμμετοχή σε μια Ολυμπιάδα. Στη Stoiximan ξέρουμε καλά τι είναι να παλεύεις κόντρα σε όλες τις πιθανότητες. Δραστηριοποιούμαστε αυτή τη στιγμή σε έξι ευρωπαϊκές χώρες και δεν έχουμε τη στήριξη που θα θέλαμε για να ανταγωνιστούμε μεγαθήρια από το εξωτερικό. Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως είναι για τους αθλητές μας, με θυσίες, να παλέψουν κόντρα σε συναθλητές τους από άλλες χώρες που έχουν άλλες παροχές να παλέψουν να κερδίσουν μια θέση στο Τόκυο και μία διάκριση” και συμπλήρωσε: “Από τη στιγμή που έχουμε τη δυνατότητα να τους στηρίξουμε, θεωρούμε χρέος μας να σταθούμε δίπλα τους. Και είναι μεγάλη μας χαρά που αυτό θα γίνει για δεύτερη συνεχόμενη Ολυμπιάδα. Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε πριν 4 χρόνια, μέσα από το πρόγραμμα ‘υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Ρίο”, μια εξαιρετική προσπάθεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και του κ.Καπράλου τον οποίο θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά, για τη συνεργασία μας αυτά τα χρόνια και την προσφορά του, στην Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα. Και θα συνεχιστεί τώρα με ένα νέο πρόγραμμα το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει αλλά σήμερα το γιορτάζουμε επίσημα, το “Great In Japan”.

Ο CEO της Stoiximan, Γιώργος Δασκαλάκης και ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας

Ο κ. Δασκαλάκης κατέληξε λέγοντας πως “στο δρόμο για το Τόκυο η Stoiximan θα ενισχύσει τους Έλληνες αθλητές με περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ. Αλλά για μας τα χρήματα δεν είναι το παν. Το σημαντικό είναι οι αθλητές να αισθάνονται την Stoiximan δίπλα τους και θ ήθελα να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια της Stoiximan, περισσότερους από 500 εργαζόμενους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη χάρη στη δουλειά των οποίων βρισκόμαστε σήμερα στη θέση να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά, που τόσο το αξίζουν. Τέλος, θα ήθελα να ολοκληρώσω λέγοντας πως η βραδιά είναι για τα παιδιά και να αποδειχθούμε ένας τυχερός χορηγός όπως και στο Ρίο που πανηγυρίσαμε μετάλλια με την Άννα, την Κατερίνα και τον Λευτέρη.Το πιο σημαντικό για μας είναι να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά για να διεκδικήσουν τα όνειρά τους. Είναι η στήριξη στο ταξίδι, που εκτός αποτελέσματος, θα είμαστε μαζί τους μέχρι το τέλος. Υγεία στα παιδιά και καλή επιτυχία εύχομαι“.

Από αριστερά: Ο διευθυντής του Sport24 και ο Αντιπρόεδρος της Stoiximan Γιάννης Σπανουδάκης Eurokinissi Sports

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος της Stoiximan Γιάννης Σπανουδάκης και αφού συνεχάρη τους συντελεστές της εκδήλωσης σημείωσε:””Ο αθλητισμός είναι καταπληκτική δραστηριότητα. Συγχαρητήρια για την εκδήλωση”.

Στην σκηνή οι πρώτοι που ανέβηκαν ήταν οι χρυσοί Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι πρωταθλητές, Λευτέρης Πετρούνιας στους Κρίκους, Κατερίνα Στεφανίδη στο Άλμα επί κοντώ και Άννα Κορακάκη στην Σκοποβολή.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέφερε ότι Η Stoiximan είναι πρώτα απ’ όλα σύμμαχος και μετά χορηγός. Αυτός πρέπει να είναι ο ρόλος ενός χορηγού. Σίγουρα, αυτό που έχω να πω, είναι ότι γνωρίζοντας ότι θα είναι δίπλα μου, με αποφορτίζει και πηγαίνω φρεσκότατος για να κερδίσω στο Ρίο. Έτσι έγινε…“, ανέφερε αρχικά ο Λευτέρης Πετρούνιας γι’ αυτό που του είχε πει ο CEO της Stoiximan, κ. Δασκαλάκης, ότι η εταιρεία θα είναι δίπλα του ό,τι και αν έκανε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και συνέχισε:

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στην εκδήλωση της Stoiximan Eurokinissi Sports

Ήταν ένα αγχολυτικό για μένα. Έχοντας ανανεώσει το συμβόλαιό του πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θέλοντας να τους ευχαριστήσω, έχω στο μυαλό μου μόνο το χρυσό μετάλλιο και αυτή η ατάκα του ό,τι χρειαζόταν για να χαλαρώσω και να το κερδίσω πιο εύκολα”.

Για την αποθεραπεία του, τόνισε:Πάω όχι απλώς καλά, πάω πάρα πολύ καλά. Δεν πονάω στα δυο μου χέρια, έχω ξεκινήσει ενδυνάμωση, έχω ήδη πιάσει κρίκους, κάνω άλματα πρόοδου, είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος, γιατί δουλεύω από την αρχή τη βάση, υπάρχει δυνατότητα να φτάσω φρεσκότατος στο Παγκόσμιο, έτοιμος, όταν όλοι οι υπόλοιποι αντίπαλοί μου θα είναι κουρασμένοι. Νομίζω ότι όλο αυτό το διάλειμμα ήρθε σε καλό τάιμινγκ και θα μου βγει σε καλό”.

Παρουσίαση της Stoiximan για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο Eurokinissi Sports

Η χρυσή Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη αφού εξέφρασε την χαρά της που πλέον περνάει αρκετό καιρό στην Ελλάδα και μάλιστα κατά την αγωνιστική περίοδο αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι οι αθλητές για το Τόκυο τόνισε κυρίως τη σημασία του να είναι όλοι υγιείς χωρίς τραυματισμούς. “Μπορεί να ακούγεται χαζό, γιατί δεν πιστεύω και στα γούρια, αλλά δεν νομίζω που και οι τρεις ολυμπιονίκες ήταν με τη Stoiximan. Είμαστε μια ομάδα, μια τόσο καλή ομάδα που τα έχει πάει καλά σε πολλά αθλήματα και μάλιστα διαφορετικά, και ίσως και όχι στα πιο δημοφιλή, που έχει και αυτό τη σημασία του. Το πιο σημαντικό είναι να καταφέρουμε να φτάσουμε εκεί υγιείς. Νομίζουμε ότι επειδή όλοι το έχουμε περάσει κατανοούμε τη σημασία να μπεις μέσα στον αγώνα υγιής και να μπορέσεις να αγωνιστείς. Είμαστε μια καλή, δυνατή ομάδα και σωματικά και ψυχικά και αν φτάσουμε εκεί υγιείς θα αγωνιστούμε όπως πρέπει”.

Η Κατερίνα Στεφανίδη στην παρουσίαση της Stoiximan Eurokinissi Sports

Για την καθημερινότητά της, τις προπονήσεις και τις επιτυχίες μίλησε η επίσης Χρυσή Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη. “Δεν το γνωρίζουμε αυτό το άθλημα (σκοποβολή) στην Ελλάδα και τόσο καλά. Ούτε εγώ το γνώριζα πριν ξεκινήσω. Αυτή είναι η αλήθεια” είπε και συνέχισε με τεχνικές λεπτομέρειες που λίγοι μπορούν να φανταστούν ότι είναι αναγκαίες στη σκοποβολή. “Επειδή το άθλημα είναι στατικό αλλά και τόσο απαιτητικό για να πετύχεις τον μικρό στόχο, έχει δουλειά που δεν φαίνεται. Νούμερο ένα για να πετύχεις στο άθλημά μου είναι το δυνατό μυαλό και όχι τόσο το δυνατό χέρι. Προσωπικά κάνω αρκετή γυμναστική. Πολλοί πιστεύουν ότι χρειάζεται εξάσκηση μόνο ο κορμός αλλά χρειάζεται όλο το σώμα. Έχει πάρα πολλές λεπτομέρειες” εξήγησε.

Η Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη Eurokinissi Sports

Σεμνός, ντροπαλός και με χαμηλούς τόνους στο βήμα ανέβηκε έπειτα ο πρωταθλητής Ευρώπης στο Άλμα εις μήκος Μίλτος Τεντόγλου, ένα από τα ανερχόμενα και πολλά υποσχόμενα αστέρια του ελληνικού αθλητισμού. “Θέλω να ευχαριστήσω τη Stoiximan. Είναι χαρά και τιμή για μένα να βρίσκομαι στην ομάδα της Stoiximan ανάμεσα σε κορυφαίους αθλητές. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το όνειρο κάθε αθλητή είναι ο στόχος μου και καθημερινά δουλεύουμε για αυτό το στόχο” είπε ενώ δίπλα του στη σκηνή ανέβηκε ένα ακόμη λαμπρό ταλέντο που θα μας απασχολεί για πολλά χρόνια ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής κάτω των 18 ετών στο Άλμα επί κοντώ και κάτοχος των καλύτερων επιδόσεων παγκοσμίως στην κατηγορία του, Εμμανουήλ Καραλής. “Να ευχαριστήσω τη Stoiximan για τη στήριξη. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τους αθλητές, να γινόμαστε φίλοι και έτσι να πάμε προς το Τόκιο” είπε ο ίδιος.

Μίλτος Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλής Eurokinissi Sports

Έπειτα ανέβηκαν τα υπόλοιπα χρυσά μέλη της οικογένειας της Stoiximan. Ο Χρήστος Βολικάκης, πολλάκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Ποδηλασία πίστας, η Βασιλεία Καραχάλιου, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ιστιοπλοΐας στο Laser Radial, η Ελένη Χατζηλιάδου Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Καράτε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2018 στη Μαδρίτη.

Ακόμα, ο Κριστιάν Γκολομέεβ, κάτοχος ασημένιου μεταλλίου στα 50 μ. Ελεύθερο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης το 2018 στη Γλασκώβηη Ευγενία Σαρρή, Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Tae Kwon Do, ο Λεωνίδας Τσορτανίδης, Παγκόσμιος Πρωταθλητή κάτω των 15 ετών στην ιστιοσανίδα, ο Γιώργος Τζάνος, παγκόσμιος Πρωταθλητής του Καράτε, η Βίκυ Πανετσίδου, αθλήτρια Καράτε, Πρωταθλήτρια Ελλάδας και Βαλκανιονίκη και οι Αννέτα και Μαρία Κυρίδου πρωταθλήτριες της κωπηλασίας.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος Eurokinissi Sports

Από την εκδήλωση απουσίασαν μόνο η Μαρία Μπελιμπασάκη ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης και ο Γιώργο Πηλίδης, αθλητής πάλης και κάτοχο 6 μεταλλίων παγκόσμιων και ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων Παίδων οι οποίοι έστειλαν το δικό τους μήνυμα μέσα από βίντεο.

Το τέλος της βραδιάς στο “Gazarte” βρήκε όλους τους πρωταγωνιστές να γευματίζουν με ιαπωνικά εδέσματα και να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το καλοκαίρι του 2020.

Παρακολουθείστε το video της εκδήλωσης:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα