Επιστολή Σιαμπάνη σε ΕΠΟ-Λίγκα: “Προσπάθησαν να με δωροδοκήσουν προκειμένου να έχω μειωμένη απόδοση”

Επιστολή Σιαμπάνη σε ΕΠΟ-Λίγκα: “Προσπάθησαν να με δωροδοκήσουν προκειμένου να έχω μειωμένη απόδοση”

Ο Μάριος Σιαμπάνης έστειλε επιστολή σε ΕΠΟ και Super League, τονίζοντας πως προσπάθησαν να τον δωροδοκήσουν προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση στο Άρης - ΠΑΟΚ και πως ενημέρωσε άμεσα την ομάδα του. Ετοιμάζει επιστολή και η κίτρινη ΠΑΕ.

Ο Μάριος Σιαμπάνης έστειλε επιστολή σε ΕΠΟ και Super League, τονίζοντας σε αυτή πως προσπάθησαν να τον δωροδοκήσουν προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση στο Άρης – ΠΑΟΚ και ανέφερε πως ενημέρωσε άμεσα την ομάδα του. Μάλιστα, λέει στην επιστολή του πως τα στοιχεία των προσώπων που τον πλησίασαν, τα έδωσε στις αρμόδιες αρχές. Να τονιστεί, δε, πως επιστολή ετοιμάζεται να στείλει και η ΠΑΕ Άρης για το θέμα αυτό.

“Όπως γνωρίζετε ήδη, καθώς έχει λάβει το φως της δημοσιότητας το γεγονός, ότι κατέθεσα στο Τμήμα Αθλητικής Βίας της ασφάλειας της Θεσσαλονίκης, για το πρωτοφανές στη νεαρή καριέρα μου, περιστατικό, που υπέστη πριν από το παιχνίδι Άρης – ΠΑΟΚ, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής, και για το οποίο ενημέρωσα αμέσως την ομάδα μου, όταν πρόσωπα, τα στοιχεία των οποίων έδωσα στις αρμόδιες αρχές, προσπάθησαν να με δωροδοκήσουν προκειμένου να έχω μειωμένη απόδοση, στον αγώνα που έλαβε χώρα την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020, μεταξύ Άρης – ΠΑΟΚ.

Προς γνώση και για τις δικές σας νόμιμες ενέργειες”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα