ΕΠΟ: Στα γραφεία της Ομοσπονδίας αιφνιδιαστικά ο Μαρινάκης, συνάντηση με τον Μπαλτάκο με φόντο την διαιτησία

ΕΠΟ: Στα γραφεία της Ομοσπονδίας αιφνιδιαστικά ο Μαρινάκης, συνάντηση με τον Μπαλτάκο με φόντο την διαιτησία
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης EUROKINISSI SPORTS

Στα γραφεία της Ομοσπονδίας βρέθηκε αιφνιδιαστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης Μαρινάκης μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, συνάντηση με τον Μπαλτάκο από τις 13:15 με φόντο την διαιτησία

Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο μυρίζει μπαρούτι με αφορμή το ζήτημα της διαιτησίας, το οποίο είναι στην πρώτη γραμμή της συζήτησης, ειδικά όσο κυλάει το πρωτάθλημα και τέσσερις ομάδες το διεκδικούν επί ίσοις όροις. Σε συνδυασμό με ορισμένες κακές διαιτησίες ξένων ρέφερι που έχει επιλέξει ο αρχιδιαιτητής, Στίβεν Μπένετ, έχει δημιουργηθεί ένα πολύ βαρύ κλίμα.

Οι ανακοινώσεις των ομάδων διαδέχονται η μία την άλλη, τα παράπονα είναι έντονα απ’ όλες τις ομάδες των playoffs και θεσμικά η Super League έχει ζητήσει ελίτ διαιτητές σε όλα τα ντέρμπι. Ο Μπένετ έχει απαντήσει (τουλάχιστον σε πρώτη φάση) ότι μόνο στα 2 από τα 3 παιχνίδια κάθε αγωνιστικής μπορεί να φέρνει ξένους διαιτητές και στην πράξη δεν είναι της κατηγορίας ελίτ.

Όπως αναφέρει το SPORT24, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης, πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ το μεσημέρι της Δευτέρας, ζητώντας άμεση συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο. Μαζί του βρίσκεται και ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών, Κώστας Καραπαπάς.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα