Euro 2020: Η Γαλλία πήρε το ντέρμπι στο Μόναχο

Euro 2020: Η Γαλλία πήρε το ντέρμπι στο Μόναχο
O Κιλιάν Μπαπέ AP

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία άρχισε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Euro 2020 νικώντας μέσα στο Μόναχο τη Γερμανία με 1-0.

Η Γαλλία θεωρείται από πολλούς ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση αυτού του τουρνουά. Με την απόδοσή τους μέσα στο γήπεδο, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, οι τρικολόρ, πράγματι δικαίωσαν τα προγνωστικά χωρίς να κάνουν κάτι εξαιρετικό.

Αφού προηγήθηκαν σχετικά νωρίς, στο 20′ με το αυτογκόλ του Χούμελς, έπαιξαν έξυπνα και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν κινδύνευσαν από τους Γερμανούς από τους οποίους έλειψε η καλή τελική πάσα.

Euro 2020: Το αυτογκόλ του Χούμελς

Στο δεύτερο μέρος οι Γάλλοι είχαν δοκάρι (με τον Ραμπιό) και δύο τέρματα που δεν μέτρησαν αφού αποδείχθηκαν ότι σε αμφότερες τις φάσεις υπήρχε οφ-σάιντ. Στην άλλη άκρη του γηπέδου, η πίεση των Γερμανών απέβη άκαρπη και χωρίς μεγάλες ευκαιρίες.

ΓΑΛΛΙΑ: Λορίς, Παβάρ, Βαράν, Κιμπεμπέ, Ερναντέζ, Καντέ, Πογκμπά, Ραμπιό (90+4′ Ντεμπελέ), Γκριεζμάν, Μπαπέ, Μπενζεμά (89′ Τολισό)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Μ. Γκίντερ (87′ Τζαν), Χούμελς, Ρίντιγκερ, Κίμιχ, Κρόος, Γκιντογάν, Γκόζενς (88′ Φόλαντ), Χάβερτς (74′ Σανέ), Μίλερ, Γκνάμπρι (74′ Βέρνερ)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα