Euro 2020: Με 58.000 οπαδούς στο πλευρό της η Αγγλία στον τελικό, με σχεδόν 7.000 χιλιάδες η Ιταλία

Euro 2020: Με 58.000 οπαδούς στο πλευρό της η Αγγλία στον τελικό, με σχεδόν 7.000 χιλιάδες η Ιταλία
@ 2021 DAVID CLIFF/AP IMAGES

Η Αγγλία θα έχει τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά στην παρουσία οπαδών στο "Γουέμπλεϊ" για τον τελικό του Euro 2020, με την UEFA να ανακοινώνει πως οι Ιταλοί που θα βρεθούν στις εξέδρες θα είναι 6.619.

Αγγλία και Ιταλία μετρούν αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του Euro 2020, με τα τρία λιοντάρια του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να φιλοδοξούν να οδηγήσουν τη χώρα τους για πρώτη φορά στην ιστορία της στην κορυφή της Ευρώπης και την σκουάντρα ατζούρα του Ρομπέρτο Μαντσίνι να επιθυμεί να διαγράψει τις αποτυχίες των ομάδων του 2012 (ήττα στον τελικό από Ισπανία) και 2000 (ήττα στον τελικό από Γαλλία) και να ράψει το δεύτερο ευρωπαϊκό αστέρι στη φανέλα της.

Το σίγουρο είναι πως ο τελικός θα γίνει σε ένα “Γουέμπλεϊ” που θα κοχλάζει, αφού έχει επιτραπεί να γεμίσει το 75%, ενώ εξίσου μεγάλη σημασία έχει το γεγονός πως οι Άγγλοι θα έχουν τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά στην παρουσία στις εξέδρες.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η UEFA, σύμφωνα με το Sport24.gr, οι Ιταλοί που θα βρεθούν στο γήπεδο θα είναι 6.619, με τους Άγγλους να υπολογίζονται γύρω στους 58.000.

“Λογικά δεν θα τους ακούμε κατά τη διάρκεια του αγώνα, ελπίζουμε όμως να τους ακούμε στο φινάλε”, είπε άλλωστε με νόημα ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου, όταν ρωτήθηκε για την επικράτηση που αναμένεται να έχουν οι Άγγλοι στις εξέδρες.

Οι φίλοι της Αγγλίας φρόντισαν πάντως να δώσουν μία πρόγευση για το πάρτι που θα στήσουν στις εξέδρες την ώρα του τελικού, με τους πανηγυρισμούς τους στους δρόμους του Λονδίνου αρκετές ώρες πριν τον μεγάλο τελικό.

Δείτε το σχετικό video:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα