Γκοφ – Σάκκαρη 0-2: Επιβλητική η Μαρία, με ορμή στα ημιτελικά

Γκοφ – Σάκκαρη 0-2: Επιβλητική η Μαρία, με ορμή στα ημιτελικά

Ούτε η Αμερικανίδα Κόκο Γκοφ αποτέλεσε εμπόδιο για την σαρωτική Μαρία Σάκκαρη, η οποία με το 2-0 στον προημιτελικό της Πέμπτης ήταν η πρώτη που έκλεισε θέση στην τετράδα στο 1000άρι τουρνουά της Ντόχα.

Το αψεγάδιαστο 3/3 της Μαρίας Σάκκαρη (Νο6) απέναντι σε Αμερικανίδες τενίστριες κατά τη διάρκεια του τουρνουά στην Ντόχα ολοκληρώθηκε με το άνετο 2-0 επί της Κόκο Γκοφ (Νο23).

Όπως γράφει το SPORT24, Αφού προηγουμένως είχε αποκλείσει την Αν Λι και την Τζέσικα Πένγκουλα δίχως να χάσει σετ, η 26χρονη Ελληνίδα έπαιξε σε υψηλή ένταση απέναντι στην ταλαντούχα 17χρονη και παίρνοντας ό,τι ακριβώς της έδινε ο αγώνας επαλήθευσε την ανωτερότητά της στη σκληρή επιφάνεια του 2022 Qatar Total Open.

Όσο κι αν η Γκοφ πάλεψε κατά περίσταση, τον απαιτούμενο τρόπο δεν είχε ν’ αντισταθεί στα καίρια χτυπήματα της Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πέτυχε με break σε καθένα από τα πρώτα games των δύο σετ που σέρβιρε η αντίπαλός της και όσο κυλούσε ο αγώνας τόσο άπλωνε εναλλάξ την τεχνική και τη δύναμή της στο κορτ.

Κλείνοντας με δεύτερο break το πρώτο σετ, έφτασε με άνεση στο 6-3 που της χάρισε αβαντάζ για τη συνέχεια, ενώ στο δεύτερο πήγε πολύ γρήγορα στο 4-0 και χωρίς ν’ απειληθεί ουσιαστικά στο υπόλοιπο του αγώνα απέκλεισε την πιο άπειρη αντίπαλό της με 6-3.

Στον ημιτελικό η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει είτε τη Λευκορωσίδα Σαμπαλένκα (Νο2) είτε την Πολωνή Σβιάτεκ (Νο8), που παίζουν μεταξύ τους το βράδυ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα