GM των Μπακς για Αντετοκούνμπο: “Δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση για το αν ο Γιάννης θα είναι στην Εθνική Ελλάδας”

GM των Μπακς για Αντετοκούνμπο: “Δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση για το αν ο Γιάννης θα είναι στην Εθνική Ελλάδας”
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο AP

Στην πιθανότητα συμμετοχής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο MundoBasket 2023 αναφέρθηκε ο General Manager των Μιλγουόκι Μπακς, Τζον Χορστ, τονίζοντας πως δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση.

Ο General Manager των Μιλγουόκι Μπακς, Τζον Χορστ, μίλησε στο “The Athletic” για την περίπτωση συμμετοχής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Εθνική Ελλάδας και στο MundoBasket 2023, λέγοντας πως άπαντες κάνουν το καλύτερο δυνατό, ωστόσο δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση.

Ο Έλληνας αστέρας του παγκοσμίου μπάσκετ, όπως αναφέρει το SPORT24, έκανε καθαρισμό στο αριστερό γόνατο λόγω της καταπόνησής του μέσα στη σεζον και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει το αν θα είναι διαθέσιμος στο μεγάλο μπασκετικό ραντεβού του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου.

Ούτε ο General Manager των Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος σε δηλώσεις του στο “The Athletic”, δήλωσε: “Όταν έχει να κάνει με την υγεία των παικτών μας, πάντα δουλεύουμε συνεργατικά με τον παίκτη, τον εκπρόσωπό του και το σταφ μας για να πάρουμε την καλύτερη απόφαση. Στην περίπτωση συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας, το δουλεύουμε μαζί με την Ομοσπονδία. Καμία απόφαση δεν έχει παρθεί για το αν ο Γιάννης θα παίξει με την Εθνική αυτό το καλοκαίρι”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα