Η διάγνωση για Έρικσεν: Έπαθε καρδιακή προσβολή και θα του βάλουν βηματοδότη

Η διάγνωση για Έρικσεν: Έπαθε καρδιακή προσβολή και θα του βάλουν βηματοδότη
Οι παίκτες της Δανίας σχηματίζουν ανθρώπινη ασπίδα για να προστατέψουν τον Κρίστιαν Έρικσεν μετά την κατάρρευσή του στον αγωνιστικό χώρο @2021 STUART FRANKLIN/ASSOCIATION IMAGES

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν από την δανέζικη ομοσπονδία, ο Κρίστιαν Έρικσεν υπέστη καρδιακή ανακοπή και θα πρέπει να του τοποθετηθεί βηματοδότης.

Η δανέζικη ομοσπονδία, όπως αναφέρει το SRORT24, εξέδωσε ανακοινωθέν για τον Κρίστιαν Έρικσεν και ανάφερει πως υπέστη καρδιακή ανακοπή και θα χρειαστεί να του τοποθετηθεί βηματοδότης. Μάλιστα, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έχει αποδεχεθεί τη λύση των γιατρών και το πλάνο έχει εγκριθεί από Δανούς και ξένους ειδικούς, που όλοι πρότειναν την ίδια αντιμετώπιση.

Αυτή είναι η κατάσταση μετά την επικοινωνία του γιατρού της εθνικής ομάδας με τους ειδικούς καρδιολόγους και τον Κρίστιαν Έρικσεν.

Μετά από διάφορες εξετάσεις, αποφασίστηκε ότι θα πρέπει να του εμφυτευθεί βηματοδότης (ICD). Η συσκευή είναι απαραίτητη μετά από καρδιακή προσβολή εξαιτίας αρρυθμιών.

Ο Κρίστιαν έχει αποδεχεθεί τη λύση και το πλάνο έχει εγκριθεί από Δανούς και ξένους ειδικούς, που όλοι πρότειναν την ίδια αντιμετώπιση.

Προτείνουμε σε όλους να σεβαστούν την ηρεμία και την ιδιωτικότητα του Κρίστιαν και της οικογένειά του“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα