Ηττα για τους Κινγκς, εξαιρετική εμφάνιση από το σούπερ Βεζένκοβ

Διαβάζεται σε 2'
Ηττα για τους Κινγκς, εξαιρετική εμφάνιση από το σούπερ Βεζένκοβ
AP

Οι Σακραμέντο Κινγκς δεν τα κατάφεραν απέναντι στους Λος Άντζελες Κλίπερς, καθώς ηττήθηκαν με 131-117, με τον Σάσα Βεζένκοβ να κάνει εξαιρετικη εμφάνιση.

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς επικράτησαν με άνεση των Σακραμέντο Κινγκς, κυριαρχώντας καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, φτάνοντας στο τελικό 131-117 όπως αναφέρει το Sport24.gr.

Ο Σάσα Βεζένκοβ μία μέρα μετά την σπουδαία του εμφάνιση απέναντι στους Γουόριορς, πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής και έκανε εξαιρετικά πράγματα στο παρκέ, δικαιώνοντας τον Μάικ Μπράουν για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Το δίδυμο Καουάι Λέοναρντ και Τζέιμς Χάρντεν έκανε την διαφορά για τους Κλίπερς, με τον πρώτο να σταματά στους 34 πόντους και κατεβάζοντας 9 ριμπάουντ, όντας στα πρόθυρα του νταμπλ-νταμπλ, με τον δεύτερο να ακολουθεί με 26 πόντους, 3 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Για το Σακραμέντο, ο ΝτιΆρον Φοξ βρέθηκε σε μεγάλο βράδυ παραγωγικά για τους “βασιλιάδες”, φορτώνοντας με 40 πόντους το καλάθι της ομάδας του Λος Άντζελες. Πολύ καλή παρουσία από τον Βεζένκοβ με 13 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 24’28”.

Ο απολογισμός του Σάσα Βεζένκοβ

Ο Σάσα Βεζένκοβ πάτησε για πρώτη φορά παρκέ 28″ πριν το φινάλε της πρώτης περιόδου. Ο Μάικ Μπράουν του έδειξε εμπιστοσύνη και του έδωσε χρόνο συμμετοχής, επιβραβεύοντάς τον για την εμφάνισή του απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και ο φόργουορντ του Σακραμέντο τον δικαίωσε, έχοντας εξαιρετική παρουσία στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Βεζένκοβ σκόραρε 13 πόντους, όντας εύστοχος σε 2/2 δίποντα και 3/5 τρίποντα, κατέβασε 5 ριμπάουντ και δεν υπέπεσε σε κανένα λάθος σα 24’28” που αγωνίστηκε, έχοντας +6 στο +/-.

13 πόντοι
2/2 δίποντα
3/5 τρίποντα
5 ριμπάουντ
0 λάθη
+6 στο +/-
σε 24’28”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα