Καντέρ για Τούρκογλου: “Σου είπε ο μπαμπάς σου ο Ερντογάν να με κάνεις μπλοκ;”

Καντέρ για Τούρκογλου: “Σου είπε ο μπαμπάς σου ο Ερντογάν να με κάνεις μπλοκ;”
Ο Ενές Καντέρ σε παιχνίδι των Σέλτικς AP Photo/Elise Amendola

Ένα σχόλιο του Χέντο Τούρκογλου στα social media στον λογαριασμό του ΝΒΑ έφερε την έκρηξη του Ένες Καντέρ, ο οποίος χαρακτήρισε τον Πρόεδρο της τουρκικής Ομοσπονδίας "σκυλάκι του Ερντογάν".

Ο Χέντο Τούρκογλου βρέθηκε στο στόχαστρο του Ένες Καντέρ, ο οποίος χαρακτήρισε για μία ακόμα φορά τον Πρόεδρο της Τουρκικής Ομοσπονδίας “σκυλάκι του Ερντογάν” και… όχι μόνο.

Αφορμή; Οπως αναφέρει το sport24.gr ένα σχόλιο του Τούρκογλου στα social media. Με το ΝΒΑ να θέλει να τιμήσει τους Μουσουλμάνους ποστάροντας στα social media ένα VIDEO που έδειχνε τον Καντέρ, ο Τούρκογλου απάντησε στα σχόλια ότι “στο ΝΒΑ υπάρχουν άλλοι Μουσουλμάνοι παίκτες, όπως ο Τσέντι Οσμάν, ο Φουρκάν Κορκμάζ και ο Έρσαν Ιλιασόβα”.

Και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Καντέρ. Ο σέντερ των Σέλτικς πόσταρε λοιπόν το σχόλιο του Τούρκογλου στο twitter, μαζί με μία ακόμα φωτογραφία που δείχνει ότι ο Πρόεδρος της τουρκικής Ομοσπονδίας τον έχει μπλοκάρει στα social media, γράφοντας: “Ο Δικτάτορας Ερντογάν έδωσε πίσω στο σκυλάκι του τον Χέντο Τούρκογλου το κινητό του για να γράψει αυτό το σχόλιο; Επίσης, μήπως ο μπαμπάς σου ο Ερντογάν σου είπε να με κάνεις μπλοκ”;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα