Κορονοϊός: Το πρωτοσέλιδο της A Bola για το “παιχνίδι της ζωής μας”

Κορονοϊός: Το πρωτοσέλιδο της A Bola για το “παιχνίδι της ζωής μας”
To πρωτοσέλιδο της A Bola

Η Πορτογαλία κυρήχθηκε σε κατάσταση εκτάκτης ανάγκης λόγω του κορονοϊού και η εφημερίδα της χώρας, A Bola, κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο αφιερωμένο στην καθημερινή μάχη κατά της νόσου.

H Πορτογαλία μετρά δυο θανάτους από τον κορονοϊό, ενώ σε 642 ανέρχονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα της Ιβηρικής. Γι’ αυτό το λόγο, Ο πρόεδρος της Πορτογαλίας, Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα, κήρυξε τη χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Σε αυτό το ύφος και πλαίσιο κυκλοφόρησε την Πέμπτη (19/3) και η αθλητική εφημερίδα, A Bola, με τίτλο στην πρώτη σελίδα “To παιχνίδι της ζωής μας”.

Στο πρωτοσέλιδο φαίνεται ένα γήπεδο χωρίς ομάδες – η δράση ανεστάλη στην Πορτογαλία όπως και σχεδόν σε όλο τον κόσμο – με τον ιό στη σέντρα.

“Η Πορτογαλία είναι από σήμερα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Η Πορτογαλία και ο κόσμος. Ξαφνικά είμαστε όλοι βυθισμένοι σε μια παράξενη ταινία επιστημονικής φαντασίας που μας φοβίζει, μας κουράζει, μας αγχώνει και φέρνει αβεβαιότητα.

Για εμάς και όλους τους άλλους που αγαπάμε χωρίς να μπορούμε ν΄αγκαλιάσουμε. Σε αυτόν τον πόλεμο θα δοθούν πολλές μάχες και ο χρόνος είναι φίλος και εχθρός. Πάμε στον πόλεμο”, αναφέρεται μεταξύ άλλων.

To πρωτοσέλιδο της A Bola για τον κορονοϊό

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα