Κριστιάνο Ρονάλντο: Η γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό μιλά στο Spiegel

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό μιλά στο Spiegel
Ο πορτογάλος Κριστιάνο Ρονάλντο στο Παγκόσμιο Κύπελο 2018 AP

«Αφού ολοκλήρωσε την πράξη, γονάτισε και μονολόγησε πως κατά 99% είναι καλός άνθρωπος» δηλώνει η 34χρονη Κάτθριν Μαγιόργκα.

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται το πρόσωπο που έχει καταγγείλει, ανώνυμα στον Τύπο αρχικά, τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο για βιασμό. Το όνομα αυτής Καθρίν Μαγιόργκα, μια 34χρονη γυναίκα που ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα βιασμού από τον άσσο του ποδοσφαίρου. 

Tο 2017 η Κάθριν Μαγιόργκα, παρουσιαζόμενη ως “Κυρία Κ.” έκανε καταγγελία κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο στις Αρχές υποστηρίζοντας ότι ο Πορτογάλος σταρ τη βίασε σ’ ένα ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας και στη συνέχεια της προσέφερε 375.000 δολάρια για ν’ αγοράσει τη σιωπή της. 

Το δημοσίευμα της Spiegel με δηλώσεις της γυναίκας που ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα βιασμού από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Λας Βέγκας Spiegel

Η “Κυρία Κ.”, πλέον, αποτελεί παρελθόν. Σήμερα, η 34χρονη, Κάθριν Μαγιόργκα, μιλά στον Spiegel, αποκαλύπτοντας παράλληλα την ταυτότητάς της. Σύμφωνα με την Μαγιόργκα, ο Ρονάλντο την βίασε παρά φύσιν κι αφού ολοκλήρωσε την πράξη φέρεται να γονάτισε και να μονολόγησε σαν από ταινία θρίλερ τα εξής λόγια: “Κατά 99% είμαι καλό άτομο, δεν ξέρω τι συμβαίνει μ’ αυτό το 1%…” 

Αρνείται τις κατηγορίες ο ποδοσφαιριστής

Από την πλευρά του Ρονάλντο, δεν αποδέχεται καμία από τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι η γυναίκα κοιμήθηκε με τον Πορτογάλο συναινετικά κι όχι με τη βία. Επίσης, μέχρι κι αυτή τη στιγμή, κανείς από τους νομικούς εκπροσώπους του CR7 δεν έχει τοποθετηθεί ως προς την δημοσιοποίηση του ονόματος της Κάθριν Μαγιόργκα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Spiegel είχε ασχοληθεί με το θέμα και πριν από 1,5 χρόνο και τώρα έβγαλε τ’ όνομά του φερόμενου ως θύματος με μία αποκλειστική συνέντευξη. Βέβαια, η ουσία του πράγματος είναι πότε κι αν θα τοποθετηθεί εκ νέου ο Ρονάλντο για το περιστατικό που κοντεύει να συμπληρώσει δεκαετία, αλλά τώρα κορυφώνεται!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα