Λαμία: Έκλεισε Αραβίδη μέχρι το καλοκαίρι

Λαμία: Έκλεισε Αραβίδη μέχρι το καλοκαίρι
Ο Χρήστος Αραβίδης Eurokinissi Sports

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η Λαμία ήρθε σε συμφωνία με τον Χρήστο Αραβίδη για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, ενισχύοντας την επιθετική γραμμή της.

“Buzzer beater” από τη Λαμία, καθώς λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές, ήρθε σε συμφωνία με τον Χρήστο Αραβίδη για συμβόλαιο έξι μηνών, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.

Ο 32χρονος επιθετικός, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Γ’ Ελβετίας με τη φανέλα της Ιβερντόν, έρχεται να προσφέρει σημαντικές λύσεις στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αλλά και ενόψει των playoffs ή playouts, ανάλογα με τη θέση που θα κατακτήσουν οι Φθιώτες. Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξε ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες της Super League 1, αλλά τελικά ο “Άραβας” επέλεξε τη Λαμία.

Ο Αραβίδης έχει μεγάλη εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, αγωνιζόμενος, μεταξύ άλλων, με τη φανέλα της ΑΕΚ, του Άρη, του Πανιωνίου, του ΟΦΗ και του Αστέρα. Την εφετινή σεζόν, σημείωσε έξι γκολ και μοίρασε δύο ασίστ σε 15 συμμετοχές με την Ιβερντόν, βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα του να αποκτήσει μία διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της στη μάχη της ανόδου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα