Λίβερπουλ: Το συγκινητικό βίντεο για το αντίο στο ιστορικό Μέλγουντ

Λίβερπουλ: Το συγκινητικό βίντεο για το αντίο στο ιστορικό Μέλγουντ

Η Λίβερπουλ άφησε το ιστορικό της προπονητικό κέντρο μετά από 70 ολόκληρα χρόνια και φρόντισε να το αποχαιρετήσει με ένα άκρως συγκινητικό video που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στα social media.

Από το 1950 μέχρι και το 2020 το Μέλγουντ Παρκ ήταν το σπίτι της Λίβερπουλ, όντας το προπονητικό της κέντρο και είναι φυσικά ένα μέρος απόλυτα ταυτισμένο με τους κόκκινους και την λαμπρή ιστορία τους.

Η 10η Νοεμβρίου του 2020, όπως αναφέρει το Sport24.gr, ήταν μία ημέρα με έντονη συγκινησιακή φόρτιση για όλους τους ανθρώπους της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ καθώς ήταν η τελευταία στο Μέλγουντ, με τον νέο και υπερσύγχρονο Προπονητικό Κέντρο στο Κέρκμπαϊ να ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του για να τους υποδεχτεί από την Τετάρτη.

Φυσικά, όπως ο λαός που δεν σέβεται την ιστορία του δεν έχει μέλλον, έτσι και η Λίβερπουλ δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει τον ιστορικό αυτό χώρο χωρίς να δείξει το δέοντα σεβασμό, με τους ρεντς να τον αποχαιρετούν με ένα πολύ ξεχωριστό video, όπου μέσα σε περίπου τρία λεπτά φρόντισαν να ξαναζωντανέψουν χιλιάδες δυνατές αναμνήσεις για τους εκατομμύρια πιστούς τους σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα