Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 4-0: Πάρτι των πολιτών κόντρα στους πρωταθλητές

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 4-0: Πάρτι των πολιτών κόντρα στους πρωταθλητές
Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ 4-0: Πάρτι των πολιτών κόντρα στους πρωταθλητές AP

Οι παίκτες του Γκουαρδιόλα έκαναν pasillo για εκείνους του Κλοπ και έπειτα θριάμβευσαν με το εμφατικό 4-0, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στους πρωταθλητές ενόψει της νέας σεζόν.

Η Λίβερπουλ είναι πανάξια πρωταθλήτρια Αγγλίας για τη σεζόν 2019-2020 όμως η Μάντσεστερ Σίτι είναι η ομάδα που κατέκτησε τα δυο προηγούμενα πρωταθλήματα μαζεύοντας συνολικά 198 βαθμούς σε μία διετία και το βράδυ της Πέμπτης (2/7) φρόντισε να το θυμίσει στους ρεντς.

Στο ντέρμπι γοήτρου των δύο ομάδων για την 32η αγωνιστική της Premier League, οι πολίτες ήταν σαρωτικοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έφτασαν στο εξωπραγματικό 5-0, με τους Ντε Μπράινε, Στέρλινγκ, Φόντεν και Οξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (αυτογκόλ) να σκοράρουν και να γράφουν ιστορία σε μία από τις μεγαλύτερες νίκες των μπλε του Μάντσεστερ απέναντι στους κόκκινους του Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με το Sport24, αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά από το 1937 που η Μάντσεστερ Σιτι νικάει τρεις σερί σεζόν την Λίβερπουλ εντός έδρας για το πρωτάθλημα, με την ομάδα του Γουαρδιόλα να αποκτάει έτσι ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ενόψει των δύο στόχων που έχει να διεκδικήσει φέτος, το Κύπελλο Αγγλίας και το Champions League.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα