Μέγιστη τιμή για το SPORT24 και τους Παντελή Βλαχόπουλο - Κώστα Χολίδη: Βραβεύτηκαν από το Ίδρυμα Μπότση στο Ζάππειο Μέγαρο

Για την προαγωγή του αθλητισμού χωρίς διακρίσεις βραβεύτηκε το SPORT24 και οι Παντελής Βλαχόπουλος και Κώστας Χολίδης στην 37η απονομή δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Μπότση που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Το απόγευμα της Πέμπτης (26/05/2022) πραγματοποιήθηκε η 37η απονομή δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Μπότση στο Ζάππειο παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Το SPORT24 ήταν ανάμεσα σε εκείνους που βραβεύτηκαν. Συγκεκριμένα, ο διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος, και ο συντάκτης του site, Κώστας Χολίδης τιμήθηκαν για την προαγωγή του αθλητισμού χωρίς διακρίσεις και τη συνέντευξη στον πρωταθλητή στίβου, Εμμανουήλ Καραλή.


Ο Ολυμπιονίκης του επί κοντώ είχε παραχωρήσει μία συνέντευξη-γροθιά για τις φυλετικές διακρίσεις, έσπασε τα δεσμά που είχε στη ψυχή του και έβγαλε από μέσα του τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχτηκε στην παιδική ηλικία του και οι οποίες συνέχιζαν να τον τραυματίζουν ακόμη και σήμερα.

Η συνέντευξη που έδωσε ο Εμμανουήλ Καραλής στους Παντελή Βλαχόπουλο και Κώστα Χολίδη:

Το ειδικό βραβείο στους δημοσιογράφους του SPORT24 παρέδωσαν ο πρόεδρος του Ιδρύματος Μπότση, Πάνος Καραγιάννης και ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK