Μέσι: Αυτό είναι το φαξ που έστειλε στην Μπαρτσελόνα

Μέσι: Αυτό είναι το φαξ που έστειλε στην Μπαρτσελόνα

Λίγες ώρες με τη διαρροή της είδησης πως ο Λιονέλ Μέσι ενημέρωσε την Μπαρτσελόνα πως θέλει να αποχωρήσει, διέρρευσε το περιβόητο φαξ που έφτασε στα γραφεία των μπλαουγκράνα.

Καζάνι που βράζει είναι η Βαρκελώνη εδώ και μερικές ώρες, από την στιγμή δηλαδή που διέρρευσε η είδηση πως ο Λιονέλ Μέσι ενημέρωσε εγγράφως την Μπαρτσελόνα πως θέλει να αποχωρήσει. Μία είδηση που επιβεβαιώθηκε επίσης από τον ισπανικό σύλλογο, ο οποίος βρίσκεται μπροστά σε μια τεράστια κρίση, που αγγίζει… άπαντες. Κυρίως όμως τον Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, ο οποίος άλλωστε βρέθηκε στο στόχαστρο των οπαδών των μπλαουγκράνα.

Λίγες ώρες μετά τη διαρροή της είδησης, αποκαλύφθηκε το περιβόητο έγγραφο που έφτασε στα γραφεία της Μπαρτσελόνα μέσω φαξ. Σε αυτό, ο Λιονέλ Μέσι καθιστά σαφές πως απόφασή του είναι η αποχώρηση από τους μπλαουγκράνα ως ελεύθερος, εκμεταλλευόμενος σχετικό όρο στο συμβόλαιό του.

Στο περιβόητο και ιστορικό πλέον φαξ ο Μέσι αναφέρει τα εξής:

Μέσω του παρόντος εγγράφου, εγώ ο Λιονέλ Αντρές Μέσι Κουτσιτίνι ζητώ να λυθεί το συμβόλαιο παροχής υπηρεσιών που επί του παρόντος έχω με τον διακεκριμένο σύλλογο, βασισμένος στη ρήτρα αριθμός 24 που μου δίνει αυτό το δικαίωμα.

Εκτιμώ όλες τις ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και επαγγελματική προετοιμασία που μου προσφέρθηκαν κατά τη διάρκεια του χρόνου εργασίας μου. Μαθήματα που μου επέτρεψαν να θεμελιώσω τόσο το τεχνικό όσο και το ανθρώπινο προφίλ μου. Όμως, για προσωπικούς λόγους ήταν μια δύσκολη απόφαση που ελπίζω ότι θα γίνει αποδεκτή με τον καλύτερο τρόπο από τη διεύθυνση αυτού του συλλόγου.

Με εκτίμηση

Όπως έχει αναφερθεί πάντως ήδη από το βράδυ της 25ης Αυγούστου, η Μπαρτσελόνα -σε πρώτο χρόνο- διεμήνυσε στην πλευρά του πως δεν πρόκειται να κάνει δεκτό ένα τέτοιο αίτημα, ενημερώνοντας πως το ποσό που απαιτείται για να συναινέσει στην αποχώρησή του φτάνει στα 222.000.000 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα