Μέσι: O Μπαρτομέου βλέπει την Τετάρτη τον πατέρα του Αργεντινού

Μέσι: O Μπαρτομέου βλέπει την Τετάρτη τον πατέρα του Αργεντινού

Την Τετάρτη (2/9) είναι προγραμματισμένο να συναντηθούν ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου με τον πατέρα του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε.

Η La Liga με ανακοίνωσή της το μεσημέρι της Κυριακής (30/8) έκανε γνωστο ότι η συμφωνία ανάμεσα στον Μέσι και την Μπαρτσελόνα βρίσκεται ακόμη σε ισχύ, όπως και η ρήτρα αποδέσμευσής του που ανέρχεται στα 700 εκατομμύρια ευρώ.

Η ιστορία με τον Αργεντινό αναζητά λύση και συνεχίζει να μονοπωλεί την επικαιρότητα στην ισπανική και παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινή γνώμη. Ο πατέρας του Λιονέλ, Χόρχε, θα πετάξει από την Αργεντινή με προορισμό τη Βαρκελώνη τις επόμενες ώρες.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Sport24, αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο των μπλαουγκράνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου. Η συνάντηση των δύο ανδρών είναι προγραμματισμένο να γίνει την προσεχή Τετάρτη (30/9). Οι δύο πλευρές έχουν χαράξει η καθεμία της γραμμή της και αυτή τη στιγμή δεν διαφαίνεται κοινός τόπος σύγκλισής τους.

Ο Χόρχε Μέσι θα πάει στη συνάντηση για να ζητήσει ένα φιλικό διαζύγιο, ενώ η διοίκηση της Μπάρτσα δεν θέλει να ακούσει για αποχώρηση “δείχνοντας”… τα 700.000.000 ευρώ. Ο Μπαρτομέου θα υπενθυμίσει στον πατέρα του Αργεντινού ότι ο Λιονέλ ζήτησε άτσαλα (όπως θεωρούν οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα) με burofax να αποχωρήσει, ενώ δεν έδωσε το “παρών” στα ιατρικά τεστ και την πρώτη προπόνηση για την επόμενη σεζόν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα