Μπλατ: "Δεν είναι σωστό να αναζητήσω δικαιολογίες"

Μπλατ: "Δεν είναι σωστό να αναζητήσω δικαιολογίες"

Δουλειά χρειάζεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μπλατ, που έβγαλε το καπέλο στη Βιλερμπάν για την εξέλιξή της σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε κακό μπάσκετ στην πρεμιέρα της EuroLeague 2019/20 και ηττήθηκε καθαρά στη Λυών από τη Βιλερμπάν που επέστρεψε στη διοργάνωση μετά από μια δεκαετία. Ο Ντέιβιντ Μπλατ προβλημάτισε και προβληματίστηκε, η εικόνα της ομαδας του δεν είναι καλή, ωστόσο εκείνος έδειξε ψύχραιμος στη συνέντευξη Τύπου λέγοντας πως οι Πειραιώτες έχουν πολλή δουλεια μπροστά τους για να πιάσουν τα στάνταρ που ονειρεύονται.

"Συγχαρητήρια στη Βιλερμπάν. Έπαιξε καλύτερα και άξιζε τη νίκη. Δεν κάναμε πολλά πράγματα σωστά και το να ψάξουμε δικαιολογίες θα ήταν λάθος. Συγχαρητήρια και πάλι στην αντίπαλό μας. Εμείς προφανώς έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Πίστευα πριν το παιχνίδι πως είναι καλή ομάδα. Προφανώς υπάρχει συνέχεια και εξέλιξη από την προηγούμενη σεζόν και με την προσθήκη κάποιων καλών παικτών. Επίσης ένας παράγοντας θεωρώ πως ήταν υπέρ των αντιπάλων μας, είναι ότι είχαν μια πιο φυσιολογική προετοιμασία. Ήταν πολύ περισσότερο καιρό οι παίκτες μαζί.

Θεωρώ πως στην πραγματικότητα το πλάνο μας ήταν καλό, απλά δεν κάναμε στη συνέχεια κάποια πράγματα που κάναμε με επιτυχία στο πρώτο δεκάλεπτο κι αυτό το εκμεταλλεύθηκε η αντίπαλός μας. Πρέπει να βάλεις κάποια σουτ. Αν δεν τα βάλεις η δυναμική του παιχνιδιού αλλάζει γρήγορα. Με 23% από την περίμετρο και 65% από την γραμμή των βολών,οι περισσότερες πιθανότητες είναι να χάσεις. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν θέλω να αναζητήσω δικαιολογίες. Δεν είναι σωστό να κάνω κάτι τέτοιο. Θα μπορούσε να είναι ένας παράγοντας η έλλειψη επίσημων αγώνων κι αν πράγματι είναι, θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να το διορθώσουμε ώστε να μην μας επηρεάζει".

SHARE:

24Media Network