Ναδάλ – Τσιτσιπάς: Στις 10.30 την Τετάρτη ο προημιτελικός του Australian Open

Ναδάλ – Τσιτσιπάς: Στις 10.30 την Τετάρτη ο προημιτελικός του Australian Open
Την Τετάρτη ο προημιτελικός ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Ράφελ Ναδάλ 2019 Kamran Jebreili/Associated Press

Οι διοργανωτές του Australian Open τοποθέτησαν τον προημιτελικό ανάμεσα στον Ράφαελ Ναδάλ και τον Στέφανο Τσιτσιπά, στο τελευταίο παιχνίδι της Τετάρτης στη Rod Laver Arena.

Οτελευταίος προημιτελικός ανάμεσα σε Ράφαελ Ναδάλ και Στέφανο Τσιτσιπά, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στην Rod Laver Arena.

Έτσι, η αναμέτρηση του Ισπανού με τον Έλληνα πρωταθλητή, αναμένεται να ξεκινήσει όχι πριν τις 10:30GR το πρωί (ώρα Ελλάδος), στο παιχνίδι που περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία ολόκληρη η Ελλάδα.

Θα προηγηθεί ο Ρώσικος εμφύλιος ανάμεσα σε Ρούμπλεφ και Μεντβέντεφ (06:00GR) ενώ το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει και τους δύο τελευταίους προημιτελικούς των γυναικών Μούτσοβα-Μπάρτι (02:00GR) και Πέγκουλα-Μπράντι (04:00GR).

Όπως αναφέρει το Sport24, Ναδάλ και Τσιτσιπάς θα συναντηθούν για 8η φορά, με τον Ισπανό Θρύλο να προηγείται 6-1 στις νίκες. Μοναδική νίκη του Στέφανου επί του Ράφα, το 2019 στο χωμάτινο τουρνουά της Μαδρίτης.

Το 2019, οι δύο άνδρες είχαν συναντηθεί ξανά στο Australian Open, όπου ο Ναδάλ είχε κερδίσει εύκολα με 6-2, 6-4, 6-0 στο ντεμπούτο του Τσιτσιπά σε ημιτελική φάση Grand Slam διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα