Adele: Έμεινε με το στόμα ανοιχτό παρακολουθώντας κάρφωμα του Αντετοκούνμπο

Adele: Έμεινε με το στόμα ανοιχτό παρακολουθώντας κάρφωμα του Αντετοκούνμπο
2021 © ROSS D. FRANKLIN / AP PHOTO

Η Adele παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση των Σανς με τους Μπακς και ήταν από εκείνα τα ζευγάρια μάτια που είδαν το κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο από πολύ κοντά.

Το εντυπωσιακό κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο με το οποίο σφραγίστηκε ο εκτός έδρας θρίαμβος των Μπακς επί των Σανς στον πέμπτο αγώνα των NBA Finals έχει γίνει viral.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν ήταν ο μοναδικός celebrity που είδε από την πρώτη σειρά των καθισμάτων την εντυπωσιακή φάση ύστερα από το καθοριστικό κλέψιμο και την alley oop πάσα του Τζριου Χολιντέι.

Ακόμη μία δημοφιλής φιγούρα παρακολούθησε τον αγώνα από τις πιο θελτικές θέσεις του γηπέδου και δεν ήταν άλλη από την τραγουδίστρια Adele.

Η βραβευμένη καλλιτέχνιδα από τη Μεγάλη Βρετανία, σύμφωνα με το Sport24.gr, καθόταν ακριβώς πίσω από την μπασκέτα που ο Greek Freak απογειώθηκε προτού καρφώσει την μπάλα στα καλάθι, κερδίζοντας μάλιστα το φάουλ. Η κατάληξη φάνηκε πως δεν άρεσε καθόλου στην 33χρονη Λονδρέζα ερμηνεύτρια, η οποία έκρυψε το πρόσωπό της απογοητευμένη από την τροπή που πήρε η αναμέτρηση στα τελευταία δευτερόλεπτα.

2021 © ROSS D. FRANKLIN / AP PHOTO

Ούτως ή άλλως, κατά διαστήματα η Adele εξέφραζε με διάφορους τρόπους τα συναισθήματά της για τους Σανς. Είτε κουνώντας πορτοκαλί μαντήλια είτε χειροκροτώντας είτε ακόμα και ζητοκραυγάζοντας για την ομάδα από την Αριζόνα.

Απολαύστε το κάρφωμα του Γιάννη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα