Νέο ban από τη FIBA στην ΚΑΕ Άρης

Νέο ban από τη FIBA στην ΚΑΕ Άρης
Eurokinissi

Νέα απαγόρευση μεταγραφών για την ΚΑΕ Άρης, με χρήματα από επιφανείς οπαδούς του Άρη μένει στην ομάδα ο Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς.

Χρονιά-εφιάλτης η φετινή για τον Άρη, που ένα ζήτημα διευθετεί και δύο νέα προκύπτουν. Την ώρα που η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Basket League 2019/20 με ρεκόρ 2-7, και ενώ οι παράγοντες της ΚΑΕ κάνουν υπερπροσπάθεια για να κρατήσουν τους παίκτες στη Θεσσαλονίκη, η FIBA επέβαλε και νέο ban στην ομάδα χωρίς να είναι ακόμη ξεκάθαρο ποια περίπτωση αφορά.

Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει αθέτηση της συμφωνίας με τον Βίκτορ Σανικίτζε (έχει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ΚΑΕ) για τα χρωστούμενα που παραμένουν από την εποχή που ήταν παίκτης του Άρη, χωρίς ωστόσο αυτό να έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Ο Σανικίτζε ταξίδεψε στην Γεωργία για προσωπική του υπόθεση, ενώ ο Χάρης Παπαγεωργίου έπειθε τον Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς (δεν έχει πληρωθεί από την έναρξη της σεζόν) να συνεχίσει στον σύλλογο καθώς θα εισπράξει ένα ποσό από επιφανείς οπαδούς της ομάδας.

Κι όλα αυτά, όπως σημειώνει το Sport24.gr εν όψει του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (8/12 στις 17:00) με τον Πανιώνιο, που -όσο κι αν ακούγεται υπερβολικό- μπορεί να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την έκβαση της σεζόν για τους κιτρινόμαυρους. Ο Άρης έχει λοιπόν νέα απαγόρευση μεταγραφών, λίγες μέρες μετά από την απόκτηση των Κεν Μπράουν – Τόαρλιν Φιτζπάτρικ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα