Ο Αντετοκούνμπο βασικός στο All Star Game

Ο Αντετοκούνμπο βασικός στο All Star Game
Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) in the first half of an NBA basketball game Friday, Feb. 3, 2017, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) AP

Ανακοινώθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής οι δέκα starters του All-Star Game 2018, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι και φέτος ανάμεσά τους

Στις 20 Φεβρουαρίου του 2017 έπαιξε στο πρώτο All-Star Game της καριέρας του και ήταν μάλιστα και starter με τη φανέλα της Team East. Σκόραρε 30 πόντους, τους περισσότερους από κάθε άλλον μετά τους 52 του Anthony Davis, έκλεψε τις εντυπώσεις με την μαχητικότητά του και φέτος θα ταξιδέψει στο Los Angeles για να διεκδικήσει γιατί όχι ακόμη και το βραβείο του MVP της αναμέτρησης που θα διεξαχθεί στις 18/2 στο Staples Center. O Γιάννης θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά starter, καθώς ο κόσμος, οι προπονητές και οι παίκτες του ΝΒΑ τον βοήθησαν να ξεχωρίσει στην ψηφοφορία που ξεκίνησε στα μέσα Δεκεμβρίου και ολοκληρώθηκε πριν από μερικές μέρες.

Οι παίκτες του ΝΒΑ, μάλιστα, έδωσαν περισσότερες ψήφους στον Γιάννη από τον LeBron James (226 – 220) που είχε όμως την προτίμηση του κοινού, η οποία μέτρησε σε ποσοστό 50%.

Captain θα είναι λοιπόν ο “KING” στην Ανατολή κι ο Curry στη Δύση, αυτοί οι δύο θα στελεχώσουν τις ομάδες τους, διαλέγοντας παίκτες -σε μια διαδικασία DRAFT- από τη “δεξαμενή” στην οποία εκείνοι μπήκαν μέσω της ψηφοφορίας.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Οι πρώτες τέσσερις επιλογές του LeBron και οι τέσσερις πρώτες του Curry θα πρέπει να είναι από τους οκτώ που έγιναν starters, αλλά όχι CAPTAINS. Με απλά λόγια, ο James πρέπει να επιλέξει τέσσερις από τους Irving, DeRozan, Antetokounmpo, Embiid, Harden, Durant, Davis, Cousins χωρίς να υπάρχει περιορισμός περιφέρειας! Για παράδειγμα, ο “KING” μπορεί να πάρει τον Durant, o Curry τον Αντετοκούνμπο, ο “KING” τον Harden, o Curry τον Davis και πάει λέγοντας.

Οι αναπληρωματικοί θα ανακοινωθούν το βράδυ της Τρίτης 23 Ιανουαρίου (ξημερώματα της Τετάρτης στην Ελλάδα) και θα έχουν επιλεγεί από τους προπονητές των ομάδων της Λίγκας. Τα ακριβή rosters, όμως, θα τα μάθουμε στις 25/1 σε ειδική εκπομπή του TNT. Για την ιστορία, ο James πήρε 2.638.294 ψήφους από τον κόσμο κι ο Αντετοκούνμπο 2.530.211.

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΣΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΗΣ TEAM EAST

PG: Kyrie Irving (Boston Celtics)

SG: DeMar DeRozan (Toronto Raptors)

SF: LeBron James (Cleveland Cavaliers) – CAPTAIN

PF: Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks)

C: Joel Embiid (Philadelphia 76ers)

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΣΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΗΣ TEAM WEST

PG: Stephen Curry (Golden State Warriors) – CAPTAIN

SG: James Harden (Houston Rockets)

SF: Kevin Durant (Golden State Warriors)

PF: Anthony Davis (New Orleans Pelicans

C: DeMarcus Cousins (New Orleans Pelicans)

Σε περίπτωση που δεν τις έχετε δει, ρίξτε μία ματιά στις φανέλες που θα φορέσουν οι συμμετέχοντες στο NBA All-Star Game 2018. Jordan Brand, “καθαρές”, αρκετά εντυπωσιακές. Σε αυτή του Γιάννη θα υπάρχει στο εμπρός μέρος το κλασικό Ελάφι που κοσμεί την μαύρη εμφάνιση των Milwaukee Bucks.

Πηγή: nba.sport24.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα