Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποκλειστικά στο SPORT24 για τον Βασίλη Σπανούλη: “Ο Βασιλάρας μας”

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποκλειστικά στο SPORT24 για τον Βασίλη Σπανούλη: “Ο Βασιλάρας μας”

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης σχολιάζει στο SPORT24 και τον Βασίλη Σκουντή τους τίτλους τέλους που έριξε στην καριέρα του ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης σχολιάζει την αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη. Mε το που άκουσε ο Μήτσος ότι σταμάτησε ο Μπίλης, του ‘φυγε το… κλαπέτο όπως χαρακτηριστικά γράφει το Sport24.gr.

“Τι; Αποκλείεται”, αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση του Διαμαντίδη για την απόφαση του άλλοτε alter ego του, προς χάριν του οποίου έλυσε τη σιωπή του κι αυτό δεν αποτελεί σχήμα λόγου…

“Τι να πω για τον Βασιλάρα μας; Με την αποχώρηση του ολοκληρώνεται ένα τεράστιο κεφάλαιο του ελληνικού μπάσκετ. Αυτός και ο Ζήσης είναι οι τελευταίοι μιας γενιάς που άφησε τεράστιο αποτύπωμα. Είναι το τέλος μιας εποχής…”

Πως φιλοτεχνεί ο Διαμαντίδης το πορτρέτο του Σπανούλη; Ιδού:

“Σε όλη την καριέρα του ήταν απολύτως αφοσιωμένος στο μπάσκετ. Το 100% που λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις είναι λίγο. Ανέκαθεν, από τότε που προωτοσυναντηθήκαμε στην Εθνική Ελπίδων, είχα την εικόνα ενός πολύ μαχητικού, ανταγωνιστικού και φιλόδοξου ανθρώπου με απίστευτα ψυχικά χαρίσματα. Μέσα και έξω από γήπεδο, όπου κι αν βρισκόταν, το μυαλό και η ζωή του ολόκληρη περιστρέφονταν γύρω από το μπάσκετ”.

Και καταλήγει ο νυν τζένεραλ μάνατζερ του Παναθηναϊκού: “Του εύχομαι να έχει την υγειά του και να απολαύσει τα παιδιά του και τη γυναίκα του που θα τον βλέπουν πιο πολύ. Όσο για εμάς, όταν θα συναντιόμαστε, θα θυμόμαστε τι κάναμε όταν ήμασταν νεαροί και θα γελάμε, καλά να είμαστε”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα