Βασίλης Σπανούλης: Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του

Βασίλης Σπανούλης: Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του
Ο Βασίλης Σπανούλης Eurokinissi

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Βασίλης Σπανούλης γνωστοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram ότι βάζει τέλος στην καριέρα του.

Τέλος εποχής για τον τεράστιο Βασίλη Σπανούλη, με τον θρυλικό μπασκετμπολίστα να συναντιέται με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και να τους γνωστοποιεί την απόφασή τους να βάλει τέλος στην καριέρα του όπως αναφέρει το Sport24.gr.

“Πριν από λίγο ανακοίνωσα στους προέδρους ότι ήρθε η ώρα να κλείσει το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου και τους ευχαρίστησα για όσα πετύχαμε μαζί. Ήταν μια δύσκολη απόφαση αλλά δεν ήταν στενάχωρη.

Το μπάσκετ μου χάρισε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι γεμάτο από έντονες στιγμές και μεγάλες συγκινήσεις. Μου έδωσε τα πάντα και του έδωσα τα πάντα.

Ο Ολυμπιακός αποδείχτηκε το πεπρωμένο μου και το πιο όμορφο λιμάνι μου. Φεύγω περήφανος για όσα σπουδαία κατακτήθηκαν αλλά και για όσα μετά από σκληρή μάχη χάθηκαν. Πάνω απ’ όλα φεύγω γεμάτος, γιατί έζησα περισσότερα απ’ όσα ονειρεύτηκα.

Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ήταν στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια, τους προέδρους, τους προπονητές, τους συμπαίκτες, τους συνεργάτες και τους αντιπάλους, μα πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους για την αγάπη τους. Αυτή η αγάπη ήταν που μου έδινε τη δύναμη να προσπαθώ πιο σκληρά κάθε μέρα κι αυτή η αγάπη θα είναι για πάντα οδηγός μου.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ, ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ..

Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος: “Σε ευχαριστούμε”

Τον “μεγαλύτερο Έλληνα μπασκετμπολίστα” αποχαιρέτησαν ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, λίγη ώρα μετά από την ανακοίνωση του Βασίλη Σπανούλη πως αποσύρεται από τα παρκέ.

Με μια δήλωση που ξεχειλίζει από συγκίνηση, ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ευχαρίστησαν τον Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου και του Παναγιώτη Αγγελόπουλου:

“Ειναι μια στιγμή από αυτές που αρνείσαι να δεχτείς ότι θα έρθουν. Που δεν θέλεις να τις ζήσεις και παρότι βρίσκονται μπροστά σου επιλέγεις να μην τις κοιτάς, ελπίζοντας οτι ο χρόνος θα φρενάρει. Ο Βασίλης, άλλωστε, μας έκανε να πιστέψουμε ότι γίνεται…

Για 11 χρόνια, ο μεγαλύτερος Έλληνας μπασκετμπολίστας τίμησε όσο κανείς τη φανέλα του Ολυμπιακού κι εμάς προσωπικά με τη φιλία του.

Για 11 χρόνια πορευτήκαμε μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα. Κλάψαμε, γελάσαμε, ξεσπάσαμε. Ονειρευτήκαμε και πετύχαμε ανεπανάληπτα κατορθώματα.

Με μπροστάρη τον Σπανούλη ο Ολυμπιακός μας έγραψε τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας του. Κέρδισε τον θαυμασμό της Ευρώπης κι έγινε συνώνυμο της υπέρβασης.

Για 11 ολόκληρα χρόνια ο ηγέτης μας. Για πάντα ο Βασίλης με το 7.

ΒΑΣΙΛΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για όσα πρόσφερες στον Ολυμπιακό.

ΒΑΣΙΛΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για όσα χάρισες στο μπάσκετ”.

Παναθηναϊκός: “Συγχαρητήρια για τη σπουδαία καριέρα σου και καλή τύχη”

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανάρτηση της στο twitter έδωσε συγχαρητήρια στον άλλοτε παίκτη της, Βασίλη Σπανούλη για την σπουδαία καριέρα του και του ευχήθηκε καλή τύχη σε ό,τι και αν κάνει από εδώ και πέρα.

Οι “πράσινοι” μέσω του λογαριασμού τους στο twitter έγραψαν:

“Βασίλη Σπανούλη συγχαρητήρια για τη σπουδαία καριέρα σου! Καλή τύχη σε ο,τι κι αν κάνεις στη συνέχεια της σταδιοδρομίας και της ζωής σου”.

Πιτίνο: Μείνε στο άθλημα, θρύλε μου

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρικ Πιτίνο, τόνισε σε ανάρτησή του: «Μόλις έμαθα ότι ο Βασίλης Σπανούλης ανακοίνωσε την απόσυρσή του. Ήταν μόλις οκτώ οι μέρες που περάσαμε μαζί, αλλά η… εργασιομανία του ήταν πηγή έμπνευσης! Μείνε στο άθλημα θρύλε μου, οι νέοι παίκτες χρειάζονται τις συμβουλές σου. Ο Θεός μαζί σου!»

Μητσοτάκης: Συγχαρητήρια για τη θρυλική σου καριέρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μπορούσε φυσικά να μείνει αδιάφορος στην είδηση ότι ο Βασίλης Σπανούλης εγκατέλειψε την ενεργό δράση.

Ο Πρωθυπουργός, φίλος του Ολυμπιακού, έκανε λόγο για “θρυλική καριέρα” και υποκλίθηκε στην αξία του V-Span.

Ιδού τι έγραψε:

Τσίπρας: Σε βλέπαμε με κομμένη την ανάσα να σουτάρεις 

Ο Αλέξης Τσίπρας ουδέποτε έχει κρύψει τα φιλοπαναθηναϊκά του αισθήματα αλλά ταυτόχρονα και το θαυμασμό του για τους μεγάλους αθλητές της χώρας.

Στο ζήτημα λοιπόν της απόσυρσης του Βασίλη Σπανούλη από την ενεργό δράση δεν χωρούσαν οπαδικά. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε τα εξής στο twitter: “Σε ευχαριστούμε για τις σπουδαίες στιγμές που μας χάρισες. Για ό,τι έκανες με τα χρώματα της εθνικής μας ομάδας. Αλλά ακόμα και για εκείνες τις στιγμές που εμείς οι Παναθηναϊκοί σε βλέπαμε να σουτάρεις στην μπασκέτα με κομμένη την ανάσα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα