Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε την κούπα και μια υπόσχεση στον απεσταλμένο του SPORT24

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε την κούπα και μια υπόσχεση στον απεσταλμένο του SPORT24
sport24.gr

Έφοδο στην Game Night έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που - κρατώντας την κούπα του πρωταθλητή του ΝΒΑ - έστειλε το μήνυμά του μέσω του απεσταλμένου του SPORT24 Χάρη Σταύρου και την κάμερα της εκπομπής ότι οι Μπακς θα ξανακατακτήσουν το τρόπαιο.

Έναν εκλεκτό καλεσμένο είχε η εκπομπή “Game Night” με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μπαίνει στο πλάνο και να παραδίδει το τρόπαιο του πρωταθλητή στον απεσταλμένο του SPORT24, Χάρη Σταυρου. O MVP των τελικών του ΝΒΑ έκανε το παιχνίδι του με την κάμερα και την ώρα που αποχωρούσε έστειλε το μήνυμα μέσω του απεσταλμένου του SPORT24. “Θα το ξανακάνουμε”, είπε, δίνοντας το σύνθημα για το… Μπακς του Μπακς.

Το σκηνικό ήταν σουρεαλιστικό. Ο Χάρης Σταύρου μιλούσε στην εκπομπή “Game Night” όταν εμφανίστηκε ο Γιάννης. Τότε ο απεσταλμένος του SPORT24 στο Μιλγουόκι του ζήτησε μία δήλωση. Ο “Greek Freak” όμως είχε κάτι καλύτερο στο μυαλό του. Αποφάσισε λοιπόν να δώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή στον Χάρη Σταύρου και να πάρει το κινητό του δημοσιογράφου του SPORT24 κοιτάζοντας την κάμερα, λέγοντας ότι θέλει να το ξανακάνει!

Εμφανώς συγκινημένος και σοκαρισμένος ο Χάρης Σταύρου, προσπάθησε – με το ζόρι είναι η αλήθεια – να συγκρατήσει τα δάκρυά του, σε μία υπέροχη στιγμή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα