Ο ΛεΜπρόν ξεπέρασε τον Τσάμπερλεϊν, τρίτος σε εύστοχα σουτ στην ιστορία του ΝΒΑ

Ο ΛεΜπρόν ξεπέρασε τον Τσάμπερλεϊν, τρίτος σε εύστοχα σουτ στην ιστορία του ΝΒΑ
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ⓒ 2021 Marcio Jose Sanchez/Associated Press

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σημείωσε ακόμα ένα σπουδαίο ρεκόρ, αφού στον αγώνα με τους Νάγκετς ξεπέρασε τον Γουίλτ Τσάμπερλεϊν και ανέβηκε στην τρίτη θέση στην λίστα των παικτών με τα περισσότερα εύστοχα σουτ στην ιστορία του ΝΒΑ.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συνεχίζει να γράφει την δική του ιστορία. Στον αγώνα των Λέικερς με τους Νάγκετς (νίκη με 114-93), πρόσθεσε έτσι ακόμα ένα παράσημο στην καριέρα του.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού λοιπόν, όπως μεταδίδει το Sport24.gr, ο Τζέιμς – ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 27 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ – ξεπέρασε τον Γουίλτ Τσάμπερλεϊν και ανέβηκε στην τρίτη θέση στην λίστα των παικτών με τα περισσότερα εύστοχα σουτ στην ιστορία του ΝΒΑ. Πλέον, ο ΛεΜπρόν έχει 12.691 (έναντι 12.681 του Τσάμπερλεϊν) και έχει από πάνω του μόνο τους Καρίμ Αμντούλ-Τζαμπάρ (15.837) και Καρλ Μαλόουν (13.528). Υπενθυμίζεται ότι ο Τζέιμς είναι και ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ, έχοντας μέχρι στιγμή 34.819 πόντους.

Ιδού η λίστα με τους πρώτους 10 παίκτες σε εύστοχα σουτ στην ιστορία του ΝΒΑ, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να είναι ο μοναδικός εν ενεργεία παίκτης:

Δείτε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του ΛεΜπρόν από το παιχνίδι με τους Νάγκετς:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα