post impression url

Ο μαγικός κόσμος της EON και ο αγώνας της Εθνικής με τη Λευκορωσία εντελώς δωρεάν μέχρι την Κυριακή

Ο μαγικός κόσμος της EON και ο αγώνας της Εθνικής με τη Λευκορωσία εντελώς δωρεάν μέχρι την Κυριακή

Η τεχνολογία κάνει συνεχώς άλματα και μας προσφέρει συνεχώς υπηρεσίες που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πριν από μερικά χρόνια.

Η NOVA, μέσα από τη νέα της πλατφόρμα υπόσχεται μοναδικές στιγμές τηλεοπτικού υπερθεάματος. Η EON ήρθε και έφερε τα πάνω κάτω σε όλες μας τις τηλεοπτικές συνήθειες προσφέροντας στον τηλεθεατή πολλές καινοτόμες υπηρεσίες.

Πλούσια αθλητική δράση και οι αγώνες της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στην οθόνη σου

Η Nova μέσα από τα 9 αθλητικά κανάλια υπόσχεται να σου μεταφέρει τη δράση από κορυφαία αθλητικά γεγονότα απ’ όλα σχεδόν τα σπορ.

Στην ΕΟΝ θα βρείτε αποκλειστικό περιεχόμενο με περισσότερους από 3.000 live αγώνες σε πάνω από 40 κορυφαίες διοργανώσεις και τουρνουά ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, βόλεϊ από την Ελλάδα και διεθνώς.

Μέσα από αυτό το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο δε θα μπορούσε να απουσιάζει η επίσημη αγαπημένη. Η Εθνική ομάδα μπάσκετ θα παίζει στην EON. Η Nova έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη ζωντανή προβολή των αγώνων της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ στην προκριματική και τελική φάση του FIBA Basketball World Cup 2023 αλλά και του Εurobasket 2025.

Η αρχή γίνεται με τα προκριματικά του Mundobasket 2023 τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε αποκλειστικά από την EON και τα κανάλια Novasports. Μάλιστα, με την προσφορά της Nova για δωρεάν θέαση μέχρι την Κυριακή 28/11, μπορείτε να δείτε τον αγώνα της Εθνικής με τη Λευκορωσία. Παράλληλα, μπορείτε να απολαύσετε και επιλεγμένα ψυχαγωγικά κανάλια της ΕΟΝ.

Πώς να ενεργοποιήσετε την προσφορά

Η διαδικασία για να αποκτήσει κανείς πρόσβαση είναι πολύ απλή: Το μόνο που έχουν να κάνουν οι τηλεθεατές είναι να μπουν στο nova.gr/fiba/ και να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής.

Στη συνέχεια θα τους σταλεί ένας μοναδικός κωδικός με τον οποίο θα μπορούν να ξεκλειδώσουν τον υπέροχο κόσμο της ΕΟΝ μέχρι και τις 28 Νοεμβρίου στον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone τους.

Περιεχόμενο για απαιτητικούς θεατές

Μέσα από την αποκλειστική συνεργασία της Nova με τα 4 μεγαλύτερα στούντιο του Χόλιγουντ (UNIVERSAL, SONY PICTURES, MGM, WARNER BROS) όλες οι πιο πρόσφατες ταινίες τους είναι ένα κλικ μακριά για να τις δείτε είτε live ή on demand. Είναι χαρακτηριστικό πως θα απολαύσετε πάνω από 300 πρεμιέρες ταινιών στην τηλεόρασή σας.

Κι αν δεν σας φτάνει αυτό, τότε δεδομένα θα βρείτε κάποια ταινία ή σειρά που να καλύπτει τις απαιτήσεις σας μέσα από τους περισσότερους από 2300 τίτλους ταινιών και επεισόδια σειρών που βρίσκονται On Demand στη νέα πλατφόρμα της Nova.

Φυσικά, μέσα σε αυτό το πλούσιο περιεχόμενο στην EON θα βρείτε τα περισσότερα και πλουσιότερα παιδικά κανάλια, περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα στην Ελλάδα, χωρίς διαφημίσεις, και με προηγμένες δυνατότητες γονικού ελέγχου.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version