Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θυμήθηκε συγκινημένος το τελευταίο παιχνίδι του Κόμπι

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θυμήθηκε συγκινημένος το τελευταίο παιχνίδι του Κόμπι
AP

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κλήθηκε να μοιραστεί τις αναμνήσεις του από το τελευταίο παιχνίδι του Κόμπι Μπράιαντ, όταν σημείωσε 60 πόντους στην αποχώρησή του από τα παρκέ.

Ήταν 13 Απριλίου 2016 όταν ο Κόμπι Μπράιαντ φόρεσε για τελευταία φορά την φανέλα των Λέικερς, σημειώνοντας 60 πόντους στη νίκη επί των Τζαζ με 101-96, στο φινάλε της κανονικής περιόδου. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν στο γήπεδο και θυμήθηκε εκείνες τις στιγμές.

Ο άλλοτε σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο οποίος εδώ και χρόνια κατοικεί μόνιμα στο Λος Άντζελες, όπως αναφέρει το Sport24.gr, μοιράστηκε για χάρη των Λέικερς τις αναμνήσεις του από εκείνο το παιχνίδι, με την διήγησή του να είναι συγκινητική.  

Συγκεκριμένα, ο Μπέκαμ είπε: “Πού βρίσκεται στην κατάταξη με τις καλύτερες εμφανίσεις στην ιστορία των σπορ η εμφάνιση του Κόμπι; Θυμάμαι ότι ήμουν στον δρόμο για το γήπεδο ήξερα ότι θα είναι ένα συναισθηματικό βράδυ, αφού θα βλέπαμε για τελευταία φορά τον Κόμπι με την φανέλα των Λέικερς.

Υπήρχε ένας ηλεκτρισμός στο γήπεδο. Υπήρχε ενθουσιασμός και λύπη, αφού όταν ένας σπουδαίος παίκτης αποχωρεί, υπάρχει ένα ιδιαίτερο συναίσθημα. Θεωρώ όμως ότι γιορτάσαμε σωστά. Ο τρόπος που έπαιξε δεν μας εξέπληξε. Ξέραμε ότι θα κάνει κάτι ξεχωριστό, γιατί έτσι τελειώνουν οι σπουδαίοι αθλητές. Αφήνουν τον κόσμο να θέλει περισσότερα. Ακριβώς έτσι πρέπει να αποχωρεί ένας αθλητής, όταν είναι στα καλύτερά του”.  

Δείτε το VIDEO με την διήγηση του Μπέκαμ:

   

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version