Όχι του Βασιλειάδη στη διατήρηση των 16 ομάδων στη Superleague

Όχι του Βασιλειάδη στη διατήρηση των 16 ομάδων στη Superleague
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ SUPERLEAGUE ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) Eurokinissi Sports

Αν οι ομάδες της Superleague αποφασίσουν να διατηρήσουν πρωτάθλημα με 16 συλλόγους θα πρέπει να ξεχάσουν τα χρήματα της ΕΡΤ.

Χάσμα υπάρχει ανάμεσα στον Γιώργο Βασιλειάδη και τους εκπροσώπους των ομάδων της Super League, στη συνάντηση που έχουν στο γραφείο του υφυπουργού αθλητισμού, με αφορμή το θέμα της αναδιάρθρωσης, το οποίο για τον κ. Βασιλειάδη δεν αποτελεί καν θέμα συζήτησης και διαπραγμάτευσης.

Την αντιπροσωπεία του συνεταιρισμού αποτελούν ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, ο διευθύνων σύμβουλος, Βασίλης Γκαγκάτσης, και οι κ.κ. Μάρκου (ΑΕΛ), Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Δάρρας (Πανιώνιος), Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Μπούσης, Πουρσανίδης, Σαμαράς (ΟΦΗ), Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ) και Μονεμβασιώτης (Απόλλων Σμύρνης).

Από τον υφυπουργό ζητούν να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων για τη νέα σεζόν και να παραμείνει ως έχει η μεγάλη κατηγορία με 16 ομάδες και τα εν ισχύ συμβόλαια με την ΕΡΤ, αφού σύμφωνα με τους ίδιους η συνεργασία είναι απολύτως επιτυχημένη.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης δεν το διαπραγματεύεται και τους είπε ότι αν θέλουν να κάνουν κάτι τέτοιο, τότε “καλή επιτυχία”, δείχνοντας ότι δεν έχει την παραμικρή διάθεση να συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα, καθώς “ό,τι συμφωνήσαμε πέρυσι, ισχύει…” .

Προφανώς, αναφέρεται στο ότι η αναδιάρθρωση έχει περάσει στην προκήρυξη του πρωταθλήματος και είναι προαπαιτούμενο για τη συμφωνία των επτά ομάδων με την ΕΡΤ για το τηλεοπτικό τους συμβόλαιο. Αν δεν προχωρήσει η αναδιάρθρωση, τότε θα βρεθούν ξανά “άστεγες”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα