Οι Iron Maiden υπογράφουν τη νέα εμφάνιση της Γουέστ Χαμ

Οι Iron Maiden υπογράφουν τη νέα εμφάνιση της Γουέστ Χαμ
Iron maiden official

H παθολογική αγάπη του ηγέτη των Iron Maiden για την Γουέστ Χαμ έφερε άλλη μία εξαιρετική συνεργασία και μία αποθέωση του...marketing.

Αφού η πρώτη συνεργασία τους, το 2019, πήγε εξαιρετικά, Γουέστ Χαμ και Ιron Maiden ενώνουν ξανά τις δυνάμεις του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Λονδίνου και το θρυλικό heavy metal συγκρότημα λανσάρουν νέα εκτός έδρας εμφάνιση του club (μαζί με προπονητικό kit) το οποίο θα έχει μπροστά το λογότυπο της μπάντας.

Ολα αυτά φυσικά οφείλονται στην παθολογική αγάπη που έχει ο ηγέτης και μπασίστας του συγκροτήματος Στιβ Χάρις για την Γουέστ Χαμ από τα παιδικά του χρόνια. Φανατικός ποδοσφαιρόφιλος αλλά και οπαδός, ο Χάρις όχι μόνο δεν έκρυψε ποτέ τα ποδοσφαιρικά του αισθήματα αλλά η λατρεία για την ομάδα του είναι πάντα παρούσα σ’ όλα τα σόου των Maiden.

Μάλιστα, ο εμβληματικός μουσικός ποζάρει με υπηρηφάνεια για την προώθηση της καμπάνιας φορώντας φυσικά τη φανέλα με το λογότυπο των Maiden.

Η Γουέστ Χαμ κάνει εφέτος μία εξαιρετική πορεία στην πάντα απαιτητική Premieship και βρίσκεται στην 4η θέση πίσω από τις Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ και Λέστερ διεκδικώντας τη συμμεροχή της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Χαράς ευαγγέλια για τον Χάρις βέβαια που ανυπομονεί να δει την ομάδα του να “τινάζει” το σεντόνι της καλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης στον κόσμο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version